5. září 2011 • 17:32

Chci Tě, ale musíš méně pít, vzkázal trenér Anglie talentovanému Carrollovi

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Chelsea - West Ham 5:0. Souček s Coufalem u dalšího debaklu
Otázky a odpovědi: Nominace na MS! Pohřební tiskovka, nároďák jako Třinec. Je tým starý? A proč nejedou…
VŠECHNA VIDEA ZDE

Trenér anglické reprezentace Fabio Capello vyzval útočníka Andyho Carrolla ke změně životního stylu. Dvaadvacetiletý fotbalista by podle něj měl pít méně alkoholu, pokud chce naplnit svůj potenciál.



"Když nebude dodržovat životosprávu, bude jeho životní styl problémem," citovala Capella agentura Reuters. "Měl by o sebe dbát, protože není jen důležitý hráč pro reprezentaci, ale i pro Liverpool," uvedl italský kouč.

S Carrollem, který v lednu přestoupil do Liverpoolu z Newcastlu za 35 milionů liber a stal se nejdražším anglickým fotbalistou, se prý o životosprávě bavil už loni. Útočník, který se nikdy netajil kladným vztahem k alkoholu, tehdy napadl muže v nočním klubu.

"Jestli chce být dobrý hráč a sportovec, měl by pít méně," uvedl Capello. "Myslím, že chápe, co musí udělat. My mu musíme pomoci, protože je pro nás opravdu důležitým hráčem," dodal.

Carroll má zatím na kontě dva reprezentační starty a jednu branku. V pátečním kvalifikačním utkání o postup na Euro 2012 s Bulharskem sice nenastoupil, Capello mu však chce dát šanci v úterním duelu s Walesem.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud