Jakub Dvořák
21. května 2014 • 20:44

VIDEO: Tříminutová smršť! Podívejte se na branky Finska a Česka

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

To byla přestřelka! Během tří minut padly v dnešním přátelském utkání české reprezentace s Finskem tři branky. Na straně domácíh řádil rychlík Teemu Pukki. Za české barvy upravoval jedním gólem výsledek Matěj Vydra. Do konce prvního poločasu však předvedli pohlednou akci David Limberský spolu s Josefem Hušbauerem a zachránili tak výběr Pavla Vrby od první porážky na lavičce reprezentačního týmu.



MATCH OVERVIEW LEGACY
21. 5. • 18:00
Finsko
Finsko
2:2
ONLINE
21. května
18:00
Česká republika
Česká republika
Góly

Domácí: 18. Pukki, 20. Pukki

Hosté: 19. Vydra, 36. Hušbauer

Sestavy

Domácí: Hrádecký ─ Raitala, Moisander (C) (46. Mäntylä), J. Ojala (89. Heikkilä), Sorsa ─ Tainio (46. Schüller), Ring, Hetemaj, Sparv ─ Pukki (83. Väyrynen), Pohjanpalo (71. Väyrynen).

Hosté: Vaclík ─ Kadeřábek, Suchý (46. Procházka), M. Kadlec (C), Limberský (66. Pudil) ─ Dočkal (46. Vaněk), Vácha, Darida, Hušbauer (78. Hořava), Krejčí ─ Vydra (46. Kadlec).

Rozhodčí

Drachta ─ Brandner, Kühr

Stadion

Olympijský stadion, Helsinky

18. minuta 1:0 Teemu Pukki

Finský rychlík Teemu Pukki nejdříve potáhl míč do vápna, kde si pohrál s českým kapitánem Michalem Kadlecem a díky jeho teči překonal bezmocného Vaclíka v brance střelou na zadní tyč.

19. minuta 1:1 Matěj Vydra

Svěřenci Pavla Vrby dokázali na úvodní finskou branku okamžitě odpovědět! Neuběhla ani minuta a sparťanský záložník Bořek Dočkal našel přesným centrem ve vápně Matěje Vydru, který nekompromisně zakončil.

20. minuta 2:1 Teemu Pukki

Finové ale předvedli opět bleskurychlý protiútok. Čeští obránci nedokázali zachytit rychlý průnik Teemu Pukkiho a byl z toho druhý gól do české branky. Brankář Tomáš Vaclík byl v souboji jeden na jednoho s finským útočníkem bez šance.

36. minuta 2:2 Josef Hušbauer

Českému týmu se podařilo vyrovnat ještě do konce prvního poločasu. Krajní obránce David Limberský prošel mezi dvěma hráči a přesným centrem našel osamoceného Josefa Hušbauera, pro kterého bylo zakončení hračka.

VIDEO | Podívejte se na všechny branky v utkání

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud