Květoslav Šimek
13. listopadu 2015 • 11:00

Jak se chytá v hokejové bráně? Čech to sondoval ve Vítkovicích

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zůstaň, jaký jsi... Řepku hráči žerou, bude výborný trenér, předpovídá Páník
Plekanec promluvil o Kladně: Když se pořád opakují stejné chyby, tak…
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nečekanou návštěvu zažili hokejisté Vítkovic na dopoledním rozbruslení před dnešním ocelářským derby proti Třinci (16.30). Na trénink za nimi dorazil brankář fotbalové reprezentace Petr Čech. Využil toho, že je s národním týmem, který dnes na Městském stadionu ve Vítkovicích čeká zápas proti Srbsku (20.30, ONLINE na iSport.cz), je ubytovaný poblíž Ostrava Areny.



„Pro kluky to bylo překvapení, návštěvu jsme nečekali, nebyla to žádná naplánovaná akce,“ popisuje Zdeněk Janiurek, manažer pro komunikaci vítkovického klubu. Ještě před začátkem rozbruslení si Petr Čech udělal s týmem společnou fotku na ledě, prohodil s hokejisty pár slov.

Pak se posadil na tribunu přímo za bránu. „Aby prý měl lepší přehled o tom, jaké to je z pohledu hokejových brankářů,“ dodal Janiurek. Za bránou vydržel celé rozbruslení, hokejistům pak popřál v derby proti Třinci štěstí. Lístků na hokejové derby je na pokladnách stále dost.

Čecha spolu s dalšími českými fotbalovými reprezentanty čeká večer jiná práce. V Ostravě se v přípravném duelu utkají se Srbskem, mužstvu plném hvězdných jmen. Gólman Arsenalu ale nejspíš začne na lavičce, zachytat by si měl až následný úterní duel v Polsku.

Hokejisté Vítkovic měli na pátečním rozbruslení vzácnou návštěvu, přišel se na ně podívat gólman Arsenalu a české fotbalové reprezentace Petr ČechFoto twitter.com/hcvitkovice

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud