15. listopadu 2015 • 11:14

Proti Čechům bez kanonýra. Lewandowski v přípravě nenastoupí

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jeden z nejlepších fotbalových útočníků současnosti Robert Lewandowski neprověří obranu české reprezentace. V úterním přípravném utkání ve Vratislavi nenastoupí, protože v sobotu večer polský národní tým opustil společně s Grzegorzem Krychowiakem, brankářem Lukaszem Fabiaňským a oporou v záloze Kubou Blaszczykowským.



Trenér Adam Nawalka dal důležitým hráčům po pátečním utkání s Islandem (4:2) svolení k odjezdu vzhledem k jejich náročnému programu v klubu. Blaszczykowski má navíc svalové zranění.

Pro českou obranu je to dobrá zpráva, neboť především Lewandowski má výbornou formu. V posledních šesti reprezentačních zápasech nastřílel 11 branek, v této sezoně bundesligy dal za Bayern Mnichov v 11 zápasech 14 gólů a další čtyři v Lize mistrů. Se 13 brankami je nejlepším střelcem evropské kvalifikace.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud