15. prosince 2012 • 19:19

To byl ale blikanec! Fellaini z Evertonu si hrál na Zidana

Autor: tbl, ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Vzpomínáte si ještě na hlavičku, kterou v nastavení finále MS 2006 Zinedine Zidane složil Itala Materazziho? Pokud ne, Marouane Fellaini vám ji rád připomene. Jeho blikance ze zápasu proti Stoke si rozhodčí sice na hřišti nevšiml, díky televizním kamerám ale záložník Evertonu dodatečné suspendaci nejspíš neunikne.



Soupeřova obránce Shawcrosse atakoval ještě brutálněji než jeho vzor Zidane svého italského soka. Zatímco Francouz totiž tehdy trefil Materazziho "pouze" do hrudi, Fellaini zamířil protivníkovi přímo do obličeje.



Těžko můžeme odhadnout, co pětadvacetiletého Belgičana rozzuřilo natolik, že se rozhodl zaútočit právě nejnápadnější částí svého těla - hlavou, na které nosí účes ve tvaru květáku. Svého svěřence nicméně odsoudil i trenér Evertonu David Moyes.

"Viděl jsem to, je to hrozná věc. Doufám, že bude potrestán. Řekl jsem mu, že takové chování je nepřijatelné a že si zaslouží jakýkoliv trest, který dostane," řekl Moyes na adresu zřejmě nejlepšího hráče Evertonu v této sezoně.

Fellaini ještě večer přispěchal s pokáním. "Chtěl bych se omluvit Ryanu Shawcrossovi, svým spoluhráčů a našim fanouškům, kteří se na zápas přišli podívat. Vybouchl jsem a choval jsem se neprofesionálně," nechal se slyšet.

VIDEO: Slavná Zidanova hlavička z roku 2006

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud