8. ledna 2013 • 18:28

Podvodníku, nazval Suáreze komentátor. Televize se teď kvůli němu omlouvá

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Sparta - Baník: Haraslín nádhernou ranou překonal Markoviče, 4:1!
Extraligový šerif má v play off víc práce. Jak se rodí tresty? Ujčík už ví, co bude po sezoně
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nedělní utkání 3. kola anglického FA Cupu má nepříjemnou dohru. Výhru Liverpoolu 2:1 nad Mansfieldem zařídil kanonýr Luiz Suárez, který však před vstřelením vítězné branky hrál rukou. Komentátor stanice ESPN Jon Champion nazval uruguajského útočníka v přímém přenosu podvodníkem, za což se televize omluvila.



Branka Luize Suáreze kvůli jeho ruce neměla platit. Jenže sudí ji uznal, Liverpool vyhrál 2:1 a jde v pohárové soutěži dál. Amatéři z Mansfieldu hrající pátou nejvyšší soutěž se zlobili, ale nebylo jim to nic platné.


Toho, že uruguayjský střelec chyboval, si všiml i komentátor televizní stanice ESPN Jon Champion. "Suárez skóroval nefér způsobem, branka neměla platit. Obávám se, že tohle je podvod," řekl v přímém přenosu.

Vedení televize se takový příkrý komentář celé situace nelíbil. "Máme zodpovědnost, abychom divákům přinášeli nejvyšší možný standard vysílání. Naši komentátoři mají být nestranní, upřímní a nazývat věci tak, jak je vidí," zní vyjádření televize.

"V zápalu boje může dojít k tomu, že někdo překročí stanovenou hranici. Komentář během utkání Mansfield - Liverpool byl hodně nešťastný, už jsme s naším pracovníkem o incidentu mluvili," doplnila ESPN.

Jaký trest známého komentátora čeká a zda už ho televize potrestala, stanice v prohlášení neuvedla.

VIDEO: Gól Suáreze proti Mansfieldu s komentářem stanice ESPN


Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud