20. července 2014 • 14:40

Nenapravitelný kuřák Wilshere! Musím si s ním promluvit, přiznal Wenger

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Jarolím: Slavia? Míň arogance, víc kreativity. Drahé posily zatím nejsou znát
Furch po nástupu k Boleslavi: Brno jsem si oblíbil, ale život mění plány
VŠECHNA VIDEA ZDE

Když před týdnem načapali novináři Jacka Wilshera s cigaretou v puse, způsobili fanouškům Arsenalu pořádný šok. Záložník londýnského klubu se totiž takto neprovinil poprvé. Trenér Arséne Wenger je navíc známým odpůrcem kouření, naopak od svých hráčů vyžaduje příkladné chování i mimo hřiště. „Až se vrátí z dovolené, sedneme si a budeme si muset promluvit. Takhle by se neměl chovat,“ zlobí se na Wilshera francouzský kouč.



Na podzim roku 2013 obletěly fotbalový svět poprvé fotky s Jackem Wilsherem s cigaretou v puse. V Anglii z toho byl hotový poprask. „Mladý hráč by měl o sebe pořádně pečovat a ne si ničit tělo,“ bouřil tehdy trenér Wenger.

Sám záložník se bránil tím, že kouřil i legendární Zidane. To se mu ale příliš nepovedlo. „Zidanovi nesaháš ani po kotníky,“ vyslechl si od naštvaných fanoušků. Nakonec tedy slíbil, že už se podobný incident opakovat nebude.

Jenže slovo nedodržel. Po vypadnutí Anglie z MS v Brazílii si užíval s přáteli v Los Angeles. Proti tomu nemůže nikdo nic namítat. Jenže, kromě alkoholu nechyběla u Wilshera jeho „kamarádka“ cigareta...

Jack Wilshere byl při své dovolené v Los Angeles opět přichycen, jak kouří
Jack Wilshere byl při své dovolené v Los Angeles opět přichycen, jak kouří

To už příznivce pořádně namíchlo. A s nimi i trenéra Arsenalu Arséna Wengera. Hráči Premier League totiž nepobírají luxusní platy jen za výkony na hřišti, musí se příkladně chovat i mimo něj. Nejen reprezentovat klub, ale také pečovat o své vlastní tělo.

„Je to pro mě těžké hodnotit, když jsme spolu ještě nemluvili. Ale hned, jak se vrátí, tak si spolu sedneme. Určitě si o tom promluvíme v příštím týdnu,“ vzkázal Wenger.

„V jeho věku (22 let) pro něj bude následující sezona klíčová. Musí se posunout dopředu. Má potenciál. Co je pro něj ale nejdůležitější, je správná příprava,“ dodal francouzský pedant.

Cigarety do správné přípravy zcela jistě nepatří...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

36. kolo
Články odjinud


Články odjinud