2. března 2015 • 04:56

Hrdinové z Anglie! Jak si Čech a Rosický užili úspěchy?

Autor: pta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

A to se oslaví… Už dlouho se nestalo, aby Petr Čech a Tomáš Rosický prožili společně v Anglii tak úspěšný den. Včera se jim to povedlo. Čech udržel čisté konto ve finále Ligového poháru proti Tottenhamu a pomohl Chelsea k první trofeji v sezoně. Rosický zase skóroval v závěru vítězného utkání s Evertonem, které posunulo Arsenal na třetí místo Premier League. Jak si oba užili radostné okamžiky na hřišti i mimo něj?



Čech ukazoval tři prsty

Na začátku sezony to vypadalo, že Čech bude sledovat velká vítězství jen z lavičky náhradníků. Při prvním triumfu v této sezoně ale stál na hřišti a ve Wembley pomohl k výhře 2:0 nad Tottenhamem přímo na hřišti.

Po konci utkání patřil mezi nejaktivnější účastníky oslav. Na hřišti se postavil u trofeje s dalšími veterány v dresu Chelsea obráncem Johnem Terrym a útočníkem Didierem Drogbou a každý z nich ukazoval fotografům tři prsty. Jako znamení, že v této soutěži triumfovali s Blues už potřetí (předtím v sezonách 2004/05, 2006/07).

Právě s Drogbou také odnesl pohár do zázemí stadionu, kde oslavy pokračovaly a Čech si dopřál samostatný snímek s pohárem, který umístil na svůj twitterový účet. Na další veselí však tým Josého Mourinha nemá moc času. Už ve středu hraje ligový zápas na stadionu West Hamu.

Už mají tři Ligové poháry ve sbírce: Didier Drogba, John Terry, Petr ČechFoto Reuters

Rosický se fotil s Özilem

Přišel až na závěr zápasu, moc se nerozkoukával a po šesti minutách dal gól. Z pohybů a gest Tomáše Rosického bylo znát, jak je na další start za Arsenal natěšený. Nakonec ho vyšperkoval gólem do sítě Evertonu, kterým potvrdil vítězství 2:0. Po důležitém výsledku, který posunul Arsenal na třetí místo Premier League, si všichni oddechli. Po středečním propadáku v Lize mistrů s Monakem povzbuzení potřebovali.

A došlo i na společné fotografie. V šatně jednu pořídil hvězdný německý záložník Mesut Özil právě s Rosickým. Mělo to svoji logiku. Právě on českému spoluhráči na jeho druhou ligovou trefu v sezoně přihrál.

SESTŘIH Premier League: Arsenal - Everton 2:0. A Rosický dal gól!
Video se připravuje ...

Tomáš Rosický a Mesut Özil v šatně Arsenalu po výhře nad EvertonemFoto twitter.com

 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud