15. června 2020 • 20:55

Sancho? Zatím ne... United se místo něj obrací na rebela z Aston Villy

Autor: pav
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kluby v Premier League se chystají na dohrání přerušené sezony, už teď ale ladí plány na letní posilování. V čele seznamů potenciálních nových hráčů hned několika klubů je Jadon Sancho, mladá anglická superstar hrající za Dortmund. Ten se ale podle posledních zpráv letos nikam stěhovat nebude. Manchester United, jeden ze zájemců o něj, už si tedy našel náhradu...



O Sancha stojí United i Chelsea, v Dortmundu ale plánují, že si anglické ofenzivní eso nechají i na další sezonu. „Není kolem něj nic nového. Kolem Jadona se točilo v poslední týdnech pár témat, ale to se vše uklidnilo. Pracujeme s tím, že i v příští sezoně bude hrát za Borussii Dortmund,“ nechal se v sobotu slyšet klubový ředitel a bývalý kapitán Sebastien Kehl.

Na Old Trafford tak řeší náhradní plán. Podle deníku Mirror je „variantou B“ Jack Grealish. 24letý rodák z Birminghamu je kapitánem Aston Villy, kvalitativně předposlední klub ligy jistě přerostl. Taky je to ale trošku „zlobivé dítě“ anglického fotbalu, naposledy dostal pokutu za to, že porušil karanténu nařízenou vládou kvůli pandemii COVID-19.

Grealish zapadá do skupinky hráčů, kteří trenér Ole-Gunnar Solskjaer a klubový viceprezident Ed Woodward upřednostňují - mladí, talentovaní, navíc je Angličan. Křídelník, který kromě krátkého hostování v Notts County strávil v Aston Ville celou dosavadní kariéru, chce podle zpráv z Anglie svůj klub na konci sezony opustit, ať se v Premier League zachrání, nebo ne.

V této sezoně má vynikající formu, v dresu zachraňující se Villy dal sedm branek a dotáhl ji do finále poháru. Podle jeho schopností se ale odjíví i jeho cena. „Villans“ by si za svého kapitána podle Mirroru představovali částku kolem 75 milionů liber (2,23 miliardy korun).

Jack Grealish z Aston Villy skončil na zemi poté, co ho pěstí udeřil jeden z fanoušků Birminghamu
Jack Grealish z Aston Villy skončil na zemi poté, co ho pěstí udeřil jeden z fanoušků Birminghamu

Manchester United Vše o klubu ZDE

Z V R P Skóre B

Vstoupit do diskuse
2

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud