26. června 2022 • 12:20

Nespokojený CR7? Agent měl Ronalda nabídnout AS Řím. Mluví se i o Chelsea

Autor: mas
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Neaktivita či neschopnost Manchesteru United na přestupovém trhu se nejspíš moc nelíbí hvězdnému veteránovi Cristianu Ronaldovi. Rudým ďáblům údajně předložil ultimátum, že pokud tým neposílí, sám odejde. Těmhle informacím nasvědčují i spekulace z Itálie. Agent Jorge Mendes totiž měl nabídnout Portugalcovy služby AS Řím, které přitom trénuje rovněž jeho klient José Mourinho. Starý známý z působení CR7 v Realu... United ale chtějí hvězdu udržet.



Sedmatřicetiletý Cristiano Ronaldo má být údajně po nevydařené sezoně nespokojený s prací United na posílení kádru. Jedinou velkou akvizicí je kouč Erik ten Hag. Jinak v Manchesteru spíše počítají odchody - Paul Pogba, Jesse Lingard, Juan Mata nebo Nemanja Matič.

Ultimátum vedení klubu je pouhou spekulací. Ale informace italského football-italia.net, že Ronaldův agent Jorge Mendes svého klienta nabízí do AS Řím, hypotéze o odchodu hvězdy z Old Trafford nahrávají.

Nedávno se rovněž spekulovalo o zájmu Bayernu Mnichov, který však přivedl jako volné hráče Sadia Maného z Liverpoolu. O Ronalda tak už nejspíš nestojí.

Pozor ale na možný pikantní přestup v rámci Anglie. Nový majitel Chelsea Todd Boehly se totiž podle anglických médií setkal právě s agentem CR7 Mendesem.

Podle vyjádření zástupců United i informací přestupového experta Fabrizia Romana stojí na Old Trafford i nadále o Ronaldovy služby. Není tedy na prodej.

Nicméně s přibývajícím časem a nepřibývajícími posilami klubu je možné, že agent vyvine větší úsilí a Ronaldo se po pouhém roce po návratu s Red Devils rozloučí. „Přestupové okno bude ještě dlouhé, může se to změnit...“ naznačil Romano ve svém tweetu možný vývoj jednání.

Každopádně osud jednoho z nejlepších hráčů posledních téměř 20 let bude toto léto velmi zajímavé sledovat.

Manchester United Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud