13. září 2023 • 10:05

Premier League v O2 TV. Od víkendu nejlepší zápasy v přímém přenosu

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
4
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Premier League v Česku bude fanouškům nově více dostupná. Přímé přenosy zápasů anglické nejvyšší soutěže budou už od tohoto víkendu k dispozici i na O2 TV, která zařadí do programové nabídky stanici CANAL+ Sport. Fotbalová nabídka se rozšíří i díky dalším dvěma kanálům Arena Sport 1 a Arena Sport 2.



„Vážíme si našich diváků a chtěli bychom jim dalším skvělým sportovním obsahem poděkovat za dlouhodobou loajalitu a důvěru. Anglická Premier League ideálně doplní nabídku O2 TV, která je pro fanoušky bezkonkurenční,“ uvedla šéfka obsahu společnosti O2 Anna Lenerová.

Na O2 TV tak budou moci fanoušci sledovat FORTUNA:LIGU, Ligu mistrů, anglickou Premier League, německou bundesligu, italskou Serii A, španělskou La Ligu, nizozemskou Eredivisie, belgickou Pro League či portugalskou Primeira Liga. Nově také všechny zápasy z hokejové extraligy.

Na zařazení stanic CANAL+ Sport a CANAL+ Action se společnost O2 dohodla s mezinárodní skupinou CANAL+.

CANAL+ Sport na O2 TV každý hrací víkend nabídne pět až šest nejatraktivnějších utkání anglické nejvyšší soutěže. Do konce sezony tak na fanoušky čeká okolo 190 přímých přenosů s českým a slovenským komentářem, které doplňují zápasová studia a doprovodné magazíny.

Premier League můžete dál sledovat na canalplussport.cz, Skylink Live TV či T-Mobile TV.

Všechny nové kanály jsou součástí tarifů O2 TV Stříbrná, O2 TV Zlatá a O2 TV Business. Arena Sport 1 je navíc v tarifu O2 TV Bronzová a stanice Spektrum Home je zařazena již od základního tarifu O2 TV Modrá. V rámci nové akční kampaně budou do konce listopadu čtyři prémiové stanice CANAL+ Sport, CANAL+ Action, Arena Sport 1 a Arena Sport 2 zařazeny i do tarifu O2 TV Sport Plus.

Vstoupit do diskuse
4

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

36. kolo
Články odjinud


Články odjinud