24. ledna 2009 • 18:42

Zamíří v létě Owen do Aston Villy?

Autor: deniksport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
VŠECHNA VIDEA ZDE

Martin O´Neill, kouč Aston Villy, má v kapse Emila Heskyho a v hledáčku pro léto Michaela Owena. Alespoň o tom tedy spekulují britská média.



Kouč sám toto tvrzení popírá, ale pro hovoří možné obnovení spolupráce ex-liverpoolského dua.

O´Neill sice tvrdí, že Owena nesleduje, ale vzápětí dodává: "Neříkám, že to není úžasný hráč, počkejme a uvidíme. Vše je možné. I Kaká je možnost..."

Devětadvacetiletému Owenovi po sezoně končí v Newcastlu smlouva. Týdně vydělává 110 tisíc liber, ale pokud se stane volným hráčem, očekává od nového klubu 150 000.

K tomu doufá, že s ním opět začne počítat kouč anglické reprezentace Fabio Capello pro kvalifikaci mistrovství světa 2010.

Heskey se již naopak spolupráce s O´Neillem, jeho bývalým koučem z Leicesteru, nemůže dočkat: "Věřím, že toho spolu můžeme hodně dokázat. Aston Villa je veliký klub a měl by se vrátit tam, kam patří. Věřím, že toho budu součástí."

Dále pokračoval: "Mám na O´Neilla velmi dobré vzpomínky. Hrál jsem pod ním čtyři sezony a bylo to skvělé. Na to, jaký je Leicester, se vší úctou, malý klub, jsme podávali skvělé výkony. Neustále jsme byli v první polovině tabulky. Třikrát ze čtyř let nás dovedl do finále poháru a tím pádem i do fotbalové Evropy. To hovoří za vše. Byl super."

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud