17. května 2010 • 14:15

VIDEO: Čech slavil double falešným zpěvem

Autor: rou, pj
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Fantastický Priskeho trojzubec, nové Bazaly, nastoupí Preciado do derby?
Nahlédněte do kabiny Třince: kdo sbírá auta a kdo by mohl být ekonom. Kacetl je...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Brankář Petr Čech dotáhl v sobotním finále Anglického poháru svou Chelsea k premiérovému zisku double a v Londýně mohly vypuknout velkolepé oslavy. Při těch si "modrá armáda" kouče Ancelottiho užívala ovací fanoušků na střeše autobusu, když se k mikrofonu dostal právě Čech. A chorál v jeho podání ukázal, že rozhodně umí lépe chytat, než zpívat.



Čechův pěvecký výkon pobavil i komentátory televize Sky News, kteří se v přímém přenosu nedokázali ubránit smíchu.

Český gólman, který podpořil triumf Chelsea v FA Cupu lapením klíčové penalty, dostal na střeše autobusu do ruky mikrofon a mezi rozparáděnými spoluhráči nejprve oslovil fanoušky: "Vybral jsem jednu, o které vím, že ji budete znát všichni."

A pak už spustil chorál "We'll keep the flag flying high" (naše vlajka bude vlát vysoko). Spoluhráči se ho sice pokoušeli podpořit, ale jeho pěvecký výkon by určitě na Portsmouth nestačil...

"Pěveckou soutěž by asi nevyhrál, ale to ho přeci jen neživí," konstatovala pak rozesmátá komentátorka Sky News, když Čech odložil mikrofon.

Oslavy vítězství Chelsea v FA Cupu Oslavy vítězství Chelsea v FA CupuFoto ČTK/AP


"Fanoušci vždycky zaplní park, kde s autobusem zastavíme. Hráči i realizační tým pak mají možnost fanouškům něco říct nebo zazpívat. Na mě zbyl pokřik, který fanoušci tradičně zpívají při každém zápase," popsal Čech, jak se dostal ke zpěvu.

"Slavili jsme na hřišti, po zápase a všechno vyvrcholilo jízdou autobusem. Byl to nepopsatelný zážitek, který těžko budu vyprávět. V ulicích bylo kolem sto tisíc lidí. To se prostě musí zažít," pochvaloval si jeden z hlavních hrdinů Chelsea oslavy zisku ceněného double.
"Jsou to příjemné pocity, protože jsem zažil jeden z vrcholů v kariéře. Přepsali jsme historii. Jsme první tým Chelsea, který vyhrál double. Navíc sedmým anglickým klubem, kterému se to podařilo. To jsou samá pozitiva," prohlásil Petr Čech.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga * Program MS v hokeji

36. kolo
Články odjinud


Články odjinud