30. dubna 2011 • 20:42

Inter otočil v nastavení a dál sní o titulu

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Interu Milán si zachovali naději na obhajobu italského titulu. Díky dvěma Pazziniho gólům v nastaveném čase otočili zápas v Ceseně, kde nakonec vyhráli 2:1. Inter ztrácí pět bodů na vedoucího městského rivala AC, který má nedělní utkání s Boloňou k dobru.



Svěřenci trenéra Leonarda ještě v 90. minutě prohrávali s nováčkem 0:1, ale díky střídajícímu kanonýrovi Giampaolovi Pazzinimu získali cenné vítězství.

Bývalý útočník Sampdorie Janov nejdříve v první minutě nastavení z voleje vyrovnal a za další čtyři minuty výsledek přesnou hlavičkou otočil.

Jednobodovou ztrátu na Inter udržela třetí Neapol, která doma porazila FC Janov 1:0 a částečně odčinila dvě předchozí porážky. Nejtěsnější výhru "Azzurri" zajistil až v 83. minutě slovenský záložník Marek Hamšík svou jedenáctou ligovou trefou v sezoně.

Italská fotbalová liga - 35. kolo:
Cesena - Inter Milán 1:2
(56. Budan - 90.+1 a 90.+5 Pazzini), Neapol - FC Janov 1:0 (83. Hamšík).

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud