14. září 2013 • 20:25

Kadlec řádí v bundeslize! Dal dva góly a Frankfurt vyhrál v Brémách

Autor: rjm, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

Český útočník Václav Kadlec potvrzuje ve Frankfurtu pověst kanonýra. V německé nejvyšší soutěži hrál teprve třetí zápas, ale na kontě má už tři góly. Po zásahu do sítě Dortmundu se trefil v sobotu i do branky Werderu Brémy. A to hned dvakrát. Frankfurt vyhrál zápas jasně 3:0.



Premiérová trefa proti Dortmundu sice mohla udělat Kadlecovi radost, ale jeho tým prohrál. V sobotu vedl po zásazích exsparťanského střelce Frankfurt v Brémách 2:0.

Kadlec se prosadil v první půli po rychlé akci Eintrachtu, když se blízko branky odpoutal od obránce a napálil do sítě přesnou přihrávku z levé strany.

VIDEO: Podívejte se na další budesligovou trefu Kadlece v dresu Frankfurtu

Podruhé pak zaskočil obranu Werderu, který hraje o deseti, přesnou hlavičkou. Gólman Brém neměl nejmenší nárok zasáhnout. Frankfurt pak korunoval výhru třetí brankou.

MATCH OVERVIEW LEGACY
14. 9. • 15:30
SV Werder Bremen
SV Werder Bremen
0:3
ONLINE
14. září
15:30
Eintracht Frankfurt
Eintracht Frankfurt
Góly

Domácí:

Hosté: 14. Kadlec, 35. Kadlec, 78. Prödl (vl.)

Sestavy

Domácí: Mielitz (C) – Caldirola, Lukimya-Mulongoti, Fritz, Prödl – Makiadi, Ekici (?. Gebre Selassie), Elia, Hunt (79. Petersen) – Kroos (?. Ignjovski), di Santo.

Hosté: Trapp – Russ, Zambrano, Oczipka (85. Djakpa), Anderson – Jung (C), Inuj (69. Flum), Barnetta, Aigner, Rode – Kadlec (80. Lakić).

Náhradníci

Domácí: Wolf, Gebre Selassie, Ignjovski, Ayçiçek, Yıldırım, Petersen

Hosté: Wiedwald, Djakpa, Celozzi, Lanig, Flum, Joselu, Lakić

Karty

Domácí: di Santo (č), Caldirola, Makiadi

Rozhodčí

Dr. Felix Brych

Stadion

Weserstadion, Bremen

Vedení Frankfurtu si může mnout ruce spokojeností, angažováním českého reprezentanta udělalo určitě dobrý obchod a našlo střelce. Druhou půli za Werder odehrál obránce Theodor Gebre Selassie.

Mainz s obráncem Zdeňkem Pospěchem si po třech úvodních výhrách připsala druhou porážku za sebou, když nestačila na Schalke. O jeho výhře 1:0 rozhodl svým prvním gólem od přestupu z AC Milán záložník Kevin-Prince Boateng.

Bayern čekal neobvykle dlouho na vedoucí gól, nakonec ale Hannover doma zdolal. V 51. minutě pokořil soupeřovu obranu po rychlé souhře Robbena s Kroosem útočník Mario Mandžukič, chvíli poté přidal z dorážky další gól Franck Ribéry. Brankář Manuel Neuer udržel 100. čisté konto v německé lize.

Jeden ze soupeřů Plzně ve skupině Ligy mistrů hrál pod trenérem Pepem Guardiolou v sestavě: Neuer - Rafinha, Van Buyten, Boateng (68. Dante), Alaba - Lahm, Kroos (86. Kirchhoff) - Robben, Müller, Ribéry (81. Shaqiri) - Mandžukič.

Záložník Jan Morávek z Augsburgu kvůli zranění hrál až poslední půlhodinu utkání s Freiburgem, kterému také kvůli zdravotním problémům chyběla nová posila střední řady Vladimír Darida. Krátce po příchodu Morávka Augsburg vyrovnal a v nastavení díky gólové přihrávce bývalého hráče Bohemians vyhrál 2:1.

Trenér Freiburgu, nejbližšího soupeře Liberce v základní skupině Evropské ligy, Christian Streich nasadil sestavu: Baumann - Höfler (46. Höhn), Diagné, Ginter, Sorg - Schmid, Fernandes, Schuster, Coquelin - Guédé (46. Mehmedi), Freis (76. Hanke).

Německá fotbalová liga - 5. kolo:
Augsburg - Freiburg 2:1
Branky: 46. Altintop, 89. Werner - 46. Mehmedi

Bayern Mnichov - Hannover 2:0
Branky: 51. Mandžukič, 64. Ribéry

Brémy - Eintracht Frankfurt 0:3
Branky: 14. a 34. Kadlec, 77. vlastní Prödl

Leverkusen - Wolfsburg 3:1
Branky: 65. a 90. Kiessling, 24. Sam - 39. Olič

Mainz - Schalke 0:1
Branka: 34. Boateng

Dortmund - Hamburk 6:2
Branky: 19. a 65. Aubameyang, 73. a 81. Lewandowski, 22. Mchitarjan, 74. Reus - 26. Lam Zhi Gin, 49. Westermann.

Zklamaný Václav Kadlec tleská fanouškům Frankfurtu po prohře s Dortmundem
Zklamaný Václav Kadlec tleská fanouškům Frankfurtu po prohře s Dortmundem

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

31. kolo
Články odjinud


Články odjinud