20. prosince 2009 • 17:19

Vedení Bayernu: Toni může jít, k mání je i zadarmo

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bayern Mnichov už nestojí o služby nespokojeného italského útočníka Luky Toniho. Podle klubového prezidenta Uliho Hoenesse je připraven dvaatřicetiletého fotbalistu pustit i zadarmo.



"Když to bude nutné, nebudeme za něj chtít peníze. Chceme už od něj mít pokoj. Ještě jsme ale nedostali žádnou nabídku," řekl Hoeness v rozhovoru pro televizní stanici DSF.

Toni je v Bayernu nespokojený a už několikrát prohlásil, že chce z klubu odejít. Italský reprezentant se totiž po příchodu trenéra Luise van Gaala a zranění achilovky nedokázal dostat do sestavy.

Situaci si navíc zkomplikoval i svým chováním, když po střídání o přestávce ligového duelu se Schalke odjel naštvaný domů a následně veřejně kritizoval nizozemského kouče. Za oba incidenty dostal od klubu vysoké pokuty.

Mistr světa z roku 2006 Toni přišel do Bayernu před dvěma lety a hned v první sezoně v Německu se stal nejlepším střelcem bundesligy. Útočník má s bavorským klubem smlouvu až do roku 2012.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

31. kolo
Články odjinud


Články odjinud