22. května 2014 • 20:50

Trenér Levý jedná s kyperským klubem Omonia Nikósie

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Stanislav Levý by se mohl stát sportovním ředitelem Omonie Nikósie. Bývalý trenér Žižkova, Slovácka, Plzně nebo Zlína v únoru skončil ve Slasku Wroclaw a nyní jedná o novém angažmá na Kypru.



"Ano, dostal jsem konkrétní nabídku," potvrzuje Levý informaci z oficiální stránky Omonie. "Ještě budeme jednat, musíme doladit některé věci, než smlouvu podepíšu. Je to jeden z největších kyperských klubů, zajímá mě to."

V případě, že se s kyperským klubem dohodne, měl by se Levý od nové sezony stát jeho sportovním ředitelem, tedy mužem zodpovědným za celkové sportovní fungování klubu.

Omonia tradičně patří do horní poloviny tabulky kyperské ligy, kterou naposledy vyhrála v roce 2010. V posledních letech se potýkala s finančními problémy, i tak skončila v uplynulém ročníku na pátém místě ze čtrnácti účastníků.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud