2. února 2015 • 18:00

Návrat na začátek. Necid se vyvázal v CSKA a pokračuje ve Zwolle

Autor: kub
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Přestupové tahanice kolem Tomáš Necida mají poměrně nečekané rozuzlení. Český reprezentační útočník si na jaře prodlouží úspěšné působení v PEC Zwolle, kde na podzim hostoval z CSKA Moskva. „Dnes Tomáš smlouvu s CSKA definitivně ukončil a domluvil se na půlroční spolupráci ve Zwolle,“ řekl redakci iSport.cz hráčův agent Jiří Müller.



Pětadvacetiletý Tomáš Necid na podzim odehrál za Zwolle 19 soutěžních zápasů, v nichž vstřelil 10 branek. A během ledna se pak spekulovalo o tom, že by mohl zamířit do Serie A, kde o něj stály Cagliari, Chievo a dokonce i slavný Juventus. Jenže Necid má lehké zranění nohy, kvůli kterému bude čtrnáct dní mimo hru, což italské kluby vzhledem k tomu, že pro ně dnes končí přestupní termín, nakonec odradilo.

Situace tak využilo Zwolle, kde udělal český reprezentační útočník výborný dojem, a domluvilo se s ním na spolupráci do konce sezony.

„Největší posun pro Tomáše spočívá v tom, že jsme dnes ukončili jeho smlouvu s CSKA. Pro případné zájemce tak bude v létě k mání jako volný hráč zdarma,“ řekl redakci iSport.cz hráčův agent Jiří Müller.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud