14. srpna 2015 • 11:04

Šance se blíží! Talent Černý byl poprvé nominován do áčka Ajaxu

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sedmnáctiletý český fotbalista Václav Černý se zase o kousek přiblížil svému snu. Talentovaný ofenzivní hráč se poprvé objevil v nominaci do prvního týmu Ajaxu na víkendový ligový duel proti Willem II.



Příbramský odchovanec Černý podepsal na začátku roku v Ajaxu novou profesionální smlouvu, v přípravě se zúčastnil i soustředění s áčkem slavného klubu, a teď přichází další pokrok.

Vítěz žebříčku fotbalových talentů. Jak se Černému daří v Ajaxu
Video se připravuje ...

Sedmnáctiletý záložník či útočník se dočkal nominace na ligový zápas a minimálně se tak poprvé posadí na lavičku a může se dočkat i premiéry v nizozemské lize. „Zahrát si v Amsterdam Aréně za náš první tým je můj sen,“ nechal se slyšet před časem Černý.

Toho deník Sport na začátku roku vyhlásil největším českým talentem, své kvality potvrzoval i v juniorské Lize mistrů. A v Ajaxu v něj vkládají velké naděje, což potvrdila i dnešní nominace…

Marc Overmars: Černý prorazí dříve, než si myslíte
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud