21. dubna 2021 • 23:59

Real jasnou výhrou dotáhl Atlético. Vaclík sledoval vítězství z lavičky

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Realu Madrid zvítězili v 31. kole španělské ligy 3:0 v Cádizu a minimálně na jeden den se posunuli do čela tabulky před městského rivala Atlético. Sevilla zvítězila 1:0 na hřišti Levante. Český brankář Tomáš Vaclík strávil utkání na lavičce úspěšného týmu.



Real rozhodl o jasné výhře třemi trefami mezi 30. a 40. minutou. Dvakrát se prosadil Karim Benzema, který navíc třetí branku připravil Álvaru Odriozolovi. Benzema se s 21 góly přiblížil na rozdíl dvou branek nejlepšímu kanonýrovi soutěže Lionelu Messimu z Barcelony.

„Bílý balet“ se bodově dotáhl na dosud vedoucí Atlético a má lepší vzájemné zápasy. Atlético se může vrátit do čela po čtvrtečním utkání s Huescou.

Seville vystřelil výhru podruhé za sebou Júsuf En-Nesjrí, který dal v 50. ligovém utkání za klub 21. branku - pouze Julio Baptista (31) a Carlos Bacca (24) měli ve stejném dresu lepší bilanci. Andaluský celek vyhrál venku podesáté v sezoně, čímž vyrovnal klubový rekord.

Sevilla se v neúplné tabulce dostala na třetí místo o dva body před Barcelonu, která má ale dvě utkání k dobru. Levante je jedenácté.

Betis Sevilla se bezbrankovou remízou s Bilbaem dostal na páté místo před Villarreal, který podlehl 1:2 Alavésu. V sestavě Bilbaa znovu nechyběl Iňaki Williams, který 188. startem v řadě vyrovnal na druhém místě historických tabulek La Ligy Luise Migueal Arconadu. K vyrovnání rekordu Andoniho Larraňagy mu chybí 14 utkání.

Španělská fotbalová liga - 31. kolo:

Elche - Valladolid 1:1
Branky: 22. Fidel - 86. Olaza

Cádiz - Real Madrid 0:3
Branky: 30. a 40. Benzema, 33. Odriozola).

Levante - FC Sevilla 0:1
Branka: 53. En-Nesjrí

Pamplona - Valencie 3:1
Branky: 13. Martínez Calvo, 32. Calleri, 67. Torres z pen. - 30. Gameiro

Betis Sevilla - Bilbao 0:0

Z V R P Skóre B

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

29. kolo
Články odjinud


Články odjinud