16. července 2021 • 12:57

Ondrášek to schytal od nového šéfa: Nedosahuje úrovně našeho týmu

Autor: jav
Vstoupit do diskuse
6
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Start v novém klubu, to je pro každého fotbalistu klíčové období. Útočník Zdeněk Ondrášek ho právě zažívá v rumunském FCSB, evidentně ale neprobíhá ani trochu hladce. Svérázný majitel klubu Gigi Becali totiž hned po prvním utkání českého střelce nekompromisně sestřelil. „Vůbec nedosahuje úrovně našeho klubu,“ prohlásil rázně.



V létě po jediném roce ukončil angažmá v plzeňské Viktorii, útočník Zdeněk Ondrášek se následně coby volný hráč přesunul do předního rumunského celku FCSB. Ve čtvrtek večer si odbyl soutěžní premiéru, v ligovém utkání na hřišti Botosani naskočil do druhého poločasu.

Evidentně ovšem nesplnil to, co od něj v klubu očekávají. Minimálně z pohledu extravagantního majitele Gigiho Becaliho, který v následném televizním rozhovoru Ondráška bez milosti zkritizoval.

„Viděl jsem hrát Ondráška 45 minut. Není to hráč pro náš tým, vůbec nedosahuje naší úrovně,“ vypálil bez sentimentu Becali. Směrem do budoucna to pro 32letého útočníka nevěstí nic moc dobrého.

Kontroverzní majitel FCSB Gigi Becali
Kontroverzní majitel FCSB Gigi Becali

Becali je totiž známý tím, že si velmi často nebere servítky. Média zásobuje kontroverzními výroky, velmi často se uchyluje k hodně nezvyklým tahům. V tuhle chvíli proto těžko odhadovat, jakým směrem se bude spojení Ondráška s FCSB vyvíjet.

Rodák ze Strakonic má při tom pověst spolehlivého střelce. Góly dával v Norsku, Polsku i USA, v dresu Viktorie se v minulé sezoně trefil devětkrát. Rumunské dobrodružství ale očividně nezačalo zrovna idylicky.

Plzeň - Baník: Ondrášek po krásné Mihálikově patičce pojistil výhru Viktorie, 3:0!
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
6

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud