16. srpna 2009 • 12:31

Bude hrát Nedvěd 4. anglickou ligu?

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Co musí Češi změnit, aby za týden uspěli a kdo si řekl o místo do Prahy?
Varaďa by nedopustil chyby, které stály Pardubice titul. Kabina má příliš velkou moc
VŠECHNA VIDEA ZDE

Český fotbalista Pavel Nedvěd by si mohl zahrát ve čtvrté anglické lize. Šestatřicetiletého záložníka chce totiž jeho bývalý trenér z Lazia Řím Sven-Göran Eriksson zlákat do týmu Notts County.



Eriksson, který dělá v Notts County sportovního ředitele, vedl Nedvěda v Itálii čtyři roky a nyní doufá, že se mu podaří přesvědčit českou hvězdu, aby si rozmyslela konec kariéry.

Bývalý reprezentační kapitán v květnu odešel z Juventusu a stále se nerozhodl, zda s fotbalem neskončí úplně.

Švédského kouče přivedl do klubu nový majitel společnost Munto Finance ze Středního východu, který mu dal za úkol dovést tým do pěti let do Premier League.

Eriksson proto kromě Nedvěda lanaří ještě další hvězdné posily.

Podle listu Daily Mail chce přemluvit k návratu Portugalce Luíse Figa a rád by přivedl i záložníka Patricka Vieiru z Interu Milán a stopera Portsmouthu Sola Campbella.

Erikssonovi se už navíc podařilo jednu posilu slavného jména získat.

V pátek se klubu na pět let upsal dvaadvacetiletý syn bývalého brankáře Manchesteru United Petera Schmeichela Kasper, který už pod vedením bývalého trenéra anglické reprezentace chytal v Manchesteru City.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud