16. března 2015 • 20:44

Dukla zuří: Které HOVADO?! Zloděj ukradl míč ze sochy Masopusta

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nevídané! Vandalové ukradli maketu fotbalového míče z památné sochy Josefa Masopusta u stadionu Na Julisce, kde držitel Zlatého míče odehrál většinu své fotbalové kariéry. Klub už ale nyní pracuje na tom, aby byl míč opět na svém místě.



O krádeži a poničení památné sochy se zjistilo během nedělního utkání Dukly s Plzní. Fanoušci totiž právě kolem památníku Josefa Masopusta prochází při cestě na stadion. Naštěstí samotná socha zůstala v pořádku, a tak jediné, co bude nutné opravit, je odlomený míč.

Klub celou situaci na Twitteru okomentoval slovy: "Tohle udělá jen totální HOVADO! Omlouváme se, ale slušnější výraz jsme nenašli..."

Masopust v roce 1962 pomohl československému výběru ke stříbrným medailím na světovém šampionátu v Chile a ve stejném roce pak získal Zlatý míč pro nejlepšího fotbalistu Evropy.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud