25. května 2016 • 15:52

Skalákův boj o postup naživo! DIGI bude vysílat i druhou anglickou ligu

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Patříte mezi fanoušky anglického fotbalu? Od nové sezony budete mít možnost sledovat na Nové DIGI TV vedle Premier League či španělské La Ligy i druhou anglickou ligu Sky Bet Championship. 



DIGI CZ získala vysílací práva k druhé anglické lize pro Českou republiku a také pro Slovensko na 3 sezony počínaje nadcházejícím ročníkem 2016/2017. Celkem z ní uvidí diváci 86 atraktivních zápasů. Soutěž, která nese oficiální označení podle sponzora Sky Bet Championship, bývá označována za „nejvíce soutěživou“ fotbalovou ligu světa.

Ve Sky Bet Championship hraje 24 celků. Své umění tady předvádějí mladí talentovaní hráči a budoucí fotbalové hvězdy. Má i českou stopu. Letos na jaře se v ní prosadil český reprezentant Jiří Skalák, který s týmem Brightonu bohužel neúspěšně bojoval v play off o postup do nejvyšší Premier League.

V příští sezoně se mohou diváci v ČR těšit na exkluzivní fotbalový trojlístek, který neuvidí na žádné jiné televizi – dvě nejvyšší profesionální anglické fotbalové soutěže, Premier League a Sky Bet Championschip a k tomu španělská La Liga s momentálně nejsilnějšími evropskými týmy Realem Madrid, Atletikem Madrid, FC Barcelonou nebo Sevillou, která se vítězně utkala ve finále Evropské ligy s anglickým FC Liverpool.

„Máme dostatek exkluzivního fotbalu k tomu, abychom uvažovali i o spuštění vlastního sportovního kanálu. Ostatně nevylučujeme ani nákup dalších atraktivních sportovních soutěží,“ říká Vladimír Rusnák, výkonný ředitel DIGI CZ. „V řešení je více variant, nechte se překvapit, podrobnosti určitě brzy zveřejníme.“ dodává Vladimír Rusnák.  Na Nové DIGI TV budou samozřejmě dále k vidění i zápasy nejvyšších fotbalových soutěží ve Francii, Itálii, Německu či Portugalsku. Prostřednictvím ČT sport pak vybraný úterní zápas Ligy Mistrů včetně finále.  

Aby exkluzivní sportovní nabídku Nové DIGI TV mohlo sledovat co nejvíce diváků, nabídne DIGI CZ vedle satelitního vysílání již brzy i internetovou televizi s pokročilými funkcemi. Program Nové DIGI TV tak bude dostupný divákům, kteří preferují jeho sledování přes internet prostřednictvím set-top boxu, na mobilních zařízeních, chytrých telefonech, tabletech nebo s využitím příslušné aplikace přímo na televizi.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud