1. července 2020 • 17:40

Hašek starší chystá kemp pro hráče bez angažmá. Povede i syna Martina?

Autor: kub
Vstoupit do diskuse
4
TOP VIDEA
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
Dresy repre? Neurazí, ale žádná sláva. Konečně zajímavé nápady, ale sráží je…
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jako každé léto chystá i letos Česká asociace fotbalových hráčů (ČAFH) tradiční kemp pro fotbalisty bez angažmá, hlásit se na něj mohou na kontaktech asociace. Startuje 20. července, bude trvat dva týdny a jako hlavní trenér jej zaštítí Martin Hašek starší, který naposledy vedl Bohemians.



„Jsem momentálně také nezaměstnaný, takže budu dělat svou práci s kluky, kteří neměli to štěstí. Chci jim pomoci, aby byli připraveni, až se na ně zase usměje. Můžeme si pomoci navzájem,“ tvrdí padesátiletý kouč, který by se mohl znovu pracovně potkat se svým synem Martinem. Ten dal v březnu Spartě výpověď a nové působiště zatím nemá.

„Pokud nebude mít žádný klub, bude mít výbornou možnost si zatrénovat,“ říká Hašek senior s úsměvem. „Celý fotbalový svět se teprve probouzí, kluby nevědí, co bude. A tomu zatím odpovídá i aktivita na přestupovém trhu. Nějaké kontakty zájemců s Martinem proběhly, ale zatím není nic definitivní. Je to složitá doba.“

Sparta považuje výpověď čtyřiadvacetiletého záložníka za neoprávněnou a požaduje po něm podle informací iSport.cz úhradu škody ve výši dvou milionů eur, tedy 55 milionů korun. Letenský klub ve sporu, který bude řešit Sbor rozhodců FAČR, zastupuje advokát Bronislav Šerák. Ten mimochodem hájí i bývalého předsedu FAČR Miroslava Peltu u probíhajícího soudu kvůli neoprávněnému ovlivňování státních dotací.

A co říká bývalý trenér Bohemians na výkony vršovického celku, který je tři zápasy od návratu do pohárové Evropy?

„Má neskutečnou sérii,“ praví uznale. „Někomu koronavirové pauza ublížila, někomu pomohla. Bohemians patří do té druhé skupiny, dozdravili se jim hráči, stihli je i dotrénovat. A jelikož je trenéři dokážou točit, mají navrch běžecky, dostali se na vlnu. Šance proti Boleslavi vidím padesát na padesát a pak už to bude jen jeden zápas, i když venku, to už je vůle boží. Jejich šance na Evropskou ligu určitě není nereálná.“

RUDEJ FANDA: Hlavně se nezranit… Kopic to nepochopil! V Ostravě jen grilovali?
Video se připravuje ...

iSport podcast: Čišovský? Elegán a protipól vlčáků v Plzni. Nastartoval klub na vrchol
Video se připravuje ...

MOMENTY 3. nadstavbového kola: Liga ve stínu tragédie, Musa útočí na krále střelců
Video se připravuje ...

TOP góly: Karlssonův dalekonosný pokus, Chorého hlavička
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
4

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud