Jan Vacek
Premium
14. března 2020 • 17:26

Haškova vysoká hra se Spartou. Hrozí mu pokuta v řádu desítek milionů

Autor: Jan Vacek
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Konec veškeré legrace. Ve sporu Martina Haška se Spartou začíná extrémně přituhovat. Nespokojený záložník svou čtvrteční jednostrannou výpovědí smlouvy kauzu nastartoval do nejvyšších obrátek. Věc nyní poputuje k právníkům, konkrétně ke sboru rozhodců Fotbalové asociace (FAČR). Pokud ti seznají, že si hráč počínal neoprávněně, čeká ho vysoký finanční postih. Ten by podle informací serveru iSport.cz mohl být až v řádech desítek milionů korun.



Relativní klid zbraní, který se startem jarní části sezony zavládl mezi Martinem Haškem a Spartou, ve čtvrtek ukončil samotný hráč. V zastoupení právničky Markéty Vochoska Haindlové totiž s letenským klubem jednostranně vypověděl smlouvu.

Proti tomuto kroku se Pražané okamžitě ohradili. „Náš smluvní vztah s hráčem jednostranné vypovězení smlouvy neumožňuje, tím pádem ho považujeme za neplatné. Výpověď je s ohledem na její znění právně nepřípustná,“ uvedl generální ředitel Sparty František Čupr.

Jakmile bude Haškova výpověď formálně doručena na FAČR, asociace ji automaticky odregistruje. V tu chvíli 24letý záložník přestane být hráčem rudých, celá věc tím ale ani zdaleka nekončí. Boj se totiž přesune ke kulatému stolu, u kterého usednou právníci.

Co přesně bude následovat?

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud