25. ledna 2024 • 11:11

Nový Góóól: Svět podle Ronalda, návraty i křižovatky či plakáty hvězd

Autor: mag
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
SESTŘIH: Olomouc - Sparta 1:4. Kanonáda hostů, rozhodl skvělý Krejčí
Olomouc - Sparta: Krejčího hlavička jako kulka za Stoppenova záda, 0:2!
VŠECHNA VIDEA ZDE

Už v pátek vychází Sport Magazín Góóól!, fotbalový časopis s dvěma plakáty a hrstí témat, jež udrží vzhůru i narkoleptika před návalem spavosti. Co všechno na vás čeká?



V lednu jsme si připomněli výročí okamžiku, kdy CR7 položil pero na papír a zpečetil smlouvu, která mu vynáší 200 milionů eur ročně. Jaký byl Ronaldův rok v Saúdské Arábii? Co chystá dál? Jak se těší na střet s Messim? A proč je pyšný, že „trumfl zvíře Haalanda?“

Kevin De Bruyne vynechal celou sezonu, ale teď je zpět. Pohled do zákulisí Belgičanova návratu v pravou chvíli.

Velcí hráči, ale trenéři? Wayne Rooney se sbírá z těžkého K.O. a jako kouč zatím postrádá hvězdnou sílu stejně jako Steven Gerrard a Frank Lampard.

Jsou to tři roky, co Dortmund oplýval mladými Supermany. Bellingham, nádhera! Haaland, fantazie! Ale hlavní hvězdou byl Jadon Sancho. Na Old Trafford jeho fotbalový džíp ošklivě havaroval, a tak se vrátil do Německa. Oživí v BVB kariéru?

Byl hybatelem útoků Blues a za svou roli při triumfech v Evropské lize (2013) a Premier League (2015) byl široce chválen. Mourinho ho využíval jako tvůrce hry a z jeho důvtipu ve středu pole těžili Eden Hazard i Diego Costa. Od prosince 2016 je v Číně. Probůh, co tam Oscar, bývalý špílmachr brazilské reprezentace, pořád dělá?

Gonçalo Inácio a António Silva jsou mladí obránci a nové portugalské hvězdy, po nichž touží evropské těžké váhy. Kdo ještě patří k nejlepším stoperům do 25 let?

Těšit se můžete na oblíbenou rubriku Cool zápasy (nejpamátnější fotbalové bitvy), TV program se sportovními tipy na celý týden a na perfektní, exkluzivní plakáty, tentokrát Kyliana Mbappého a Viníciuse Júniora.

Co přináší lednový Sport Góóól?Foto Archiv Sportu

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud