12. listopadu 2010 • 11:22

Terry v šoku: Otce mu zmlátili rowdies Tottenhamu

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalista anglické Chelsea John Terry je zděšený. Jeho otce Teda napadli rowdies Tottenhamu a vážně ho zranili na hlavě. Šestapadesátiletého muže, který před časem vyfasoval podmínku za prodávání kokainu, chuligáni napadli, když čekal na nádraží na vlak.



Informuje o tom deník The Sun. Terryho otce chytli za hlavu a praštili mu s ní o železný pilíř. Jeden z útočníků měl kolem ruky uvázanou modrobílou šálu Hotspurs.

Odsouzený dealer kokainu téměř ztratil vědomí a musel být převezen do nemocnice. "Ted utrpěl ošklivé zranění na zátylku, které si vyžádalo spoustu stehů. Je rozzuřený, že ho fotbaloví fanoušci napadli jen proto, že jeho syn hraje za jiný klub," řekl deníku The Sun rodinný přítel.

Zákeřný útok zasáhl samozřejmě i samotného fotbalistu Chelsea. Terry prohlásil, že ho napadení otce hodně zasáhlo a znepokojilo. "Je šokován tím, co se stalo," dodává muž z jeho okolí.

John Terry a Wayne Rooney
John Terry a Wayne Rooney

Teda Terryho si vyhlédli minulou sobotu na londýnském nádraží Upminster fanoušci Tottenhamu vracející se z Boltonu, kde prohráli 2:4. Terryho otec byl kvůli svému soudu za prodej drog v poslední době hodně propírán bulvárními médii a frustrovaní rowdies ho zřejmě poznali - a vybili si na něm svůj vztek.

Policejní vyšetřování však kazí fakt, že Ted Terry nechce vypovídat. Teď se zotavuje ze zranění doma v Essexu.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud