31. července 2013 • 21:11

Žerděv slavil příchod do Lva Praha: Zničil u toho bentley i manželství

Autor: mjk
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

To je uvedení! Hokejový šikula Nikolaj Žerděv tak bujaře slavil přestup k českému účastníkovi KHL Lvu Praha, až to skončilo pořádným malérem. Ruský průšvihář stihl poničit své luxusní bentley, kvůli dámské společnosti na hotelu mu jeho manželka vyhrožuje rozchodem a navíc, zřejmě kvůli ztracenému pasu, odletěl klub na soustředění bez něj.



„Ruská kometa míří na Prahu,“ svítí v záhlaví oficiálních facebookových stránek Lva Praha. To ještě jejich správci netušili, že v kontextu dalších událostí získá tento slogan druhý (ironický) význam.

Byla to velká sláva. Hodinu napínal klub fanoušky na svém facebooku, postupně přidával nové indicie. „A je to oficiální. To budou na ledě kousky!“ oznámil pak vítězoslavně příchod Nikolaje Žerděva.

28letý křídelník je opravdu zvučná posila. Jenže vedle 115 gólů v NHL se dostal do povědomí i svým nevybíravým chováním, kvůli němuž se často stěhoval.

Teď na sebe upozornil znovu. Podle serveru lifenews.ru si přivedl do hotelu Barvicha Luxury Village poblíž Moskvy dámskou společnost, se kterou hlasitě a v podnapilém stavu slavil až do rána.

Žerděv se i neváhal projet ve svém luxusním bentley, s nímž jezdil i po trávnících. Zbytky hlíny jsou na autě patrné i poté, co je ráno natočena před hotelem. Zřejmě naštvaní sousedé mu navíc vyryli do laku několik nadávek.

VIDEO: Takhle vypadalo Žerděvovo betley po divokém večírku

„Informace z ruského tisku nehodláme komentovat,“ řekl pro iSport.cz PR ředitel HC Lev Praha Jan Rachota. Žerděv měl do Prahy dorazit už v pondělí a s ostatními Lvy odletět na soustředění do Finska. Jenže podle lifenews.ru ztratil pas. „Připojí se k našemu týmu ve Finsku jakmile vyřeší problémy s cestovními doklady,“ vysvětlil bez dalšího komentáře Rachota.

Časté úlety už nehodlá dál trpět hokejistova manželka. „Už o všem vím, rozhodla jsem se, že v nejbližší době požádám o rozvod,“ řekla Jevgenija Žerděvová ruskému magazínu.

„Poslední dobou vyváděl natolik, že jeho opilecké výstupy už přestaly bavit ostatní hosty. Pravidelně si zval na pokoj různé dívky a pak se s nimi bavil až do rána. Naše pokojské pak v podstatě většinu dne trávily úklidem jeho apartmá,“ cituje server jednoho ze zaměstnanců hotelu.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud