22. února 2012 • 05:00

Jágr mě zasypavá hláškama, těší Kubinu po trejdu do Philadelphie

Autor: mir
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

ROZHOVOR | Generální manažer Tampy Bay už zabalil boje o play off a tak rozprodává opory. Trejd neminul ani Pavla Kubinu, který se stěhuje do Philadelphie. A těší se po letech na české spoluhráče. "Jarda mi sám volal a řekl, ať mu přijdu pomoct. Je to pořád legenda a moc to pro mě znamená," říká 34letý řízný obránce.



Na jihu Spojených států strávil většinu ze své zámořské štace. "Už kdysi jsem říkal, že mi Tampa přirostla k srdci. O to víc mě mrzí kroky Steva Yzermana," posteskl si český hokejista na chování generálního manažera.

Klauzule mu po vyhazovu zajišťovala výběr nového mužstva. "Nechal jsem to na agentovi. Znovu jsem si vzal k ruce Petra Svobodu, a jakmile mi oznámil, že Philadelphia projevuje značný zájem, nic dalšího jsem nehledal." U Flyers ho těší i přítomnost českých hráčů. "Už ani nepamatuju, kdy jsem si s někým při hokeji promluvil česky," řekl už po přípojení k týmu.

To mu nyní vynahrazuje český veterán dostatečně. "Pořád na mě něco hází. Ale já jsem strašně rád za každou vtipnou hlášku, která mě rozesměje, protože poslední dny pro mě byly hodně náročné," řekl na adresu známého vtipálka Jágra.

CELÝ EXKLUZIVNÍ ROZHOVOR S PAVLEM KUBINOU ČTĚTE V PONDĚLNÍM VYDÁNÍ DENÍKU SPORT!

Vstoupit do diskuse
1
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud