22. března 2012 • 15:20

VIDEO: Sedin trefil soupeře loktem, ten mu to vrátil a Švéd nedohrál

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
V čem se Pardubice zlepšily? Pánik - bez komentáře. Marinčin by chyběl hodně
PRVNÍ DOJEM: Vsetín by si měl pomoct přesilovkami. Naskočí do baráže Jágr?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejisté Chicaga a Vancouveru se v posledních letech nemají v lásce. V posledních třech sezonách se tyto dva kluby pokaždé utkaly v play-off a antipatie je slovo, které vystihuje vzájemné vztahy. Ve středčním zápase se na ledě opět jiskřilo.



Rivalitu si letos poprvé zblízka prohlíží i chicagský nováček Andrew Shaw. Noční zápas sice rozhodl gólem v prodloužení, dříve v zápase ale vlétl hlavou napřed na hrazení po ataku obránce Canucks Edlera.

Krátce poté trefil elitní obránce Chicaga Duncan Keith loktem do hlavy jedno z dvojčat Sedinových, Daniela a vyřadil ho z utkání. Kanadský obránce inkasoval pouze dvouminutový trest. Už teď se ale veřejně mluví o disciplinárním řízení.

VIDEO: Úder Keitha na Sedina.

Byla to nejspíš odveta za zákrok, který se odehrál pár minut předtím v opačném pořadí.

Kapitán kanadského klubu Henrik Sedin byl na Keitha hodně naštvaný. "Údery jako tenhle do hokeje nepatří. Dokazuje to nedostatek respektu k soupeři," rozčiloval se předloňský vítěz kanadského bodování.

Zvýšené pozornosti na svou osobu si Keith určitě všimne už v příštím utkání. "Ten zákrok jsem neviděl, ale rozhodně si na něj budeme v příštím zápase dávat větší pozor," řekl vancouverský pořízek Kevin Bieksa.

Do konce sezony už se oba kluby nepotkají, ale pokud na sebe opět narazí v play-off, o zábavu bude rozhodně postaráno.

VIDEO: Faul Sedina na Keitha.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud