26. července 2012 • 14:27

Hotovo, Voráček pokračuje ve Flyers! Za čtyři roky vydělá 360 milionů

Autor: fan, mir
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

VÍME PRVNÍ | Přednost při jednáních dlouho dostávala slavnější jména z trhu s volnými hráči. Ale teď už je budoucnost Jakuba Voráčka s Philadelphií zase pevně spjatá. Podle informací iSport.cz se v noci na čtvrtek dotáhla jednání o nové smlouvě, podle níž si český mistr světa za příští čtyři roky vydělá celkem 17 milionů dolarů, zhruba 360 milionů korun.



Tenhle kontrakt mu dává jistotu. První velká smlouva kariéry, potvrzení, že s ním Flyers napevno počítají v elitních formacích a vidí v něm budoucnost.

Jakub Voráček se po uplynulé sezoně, své první ve Philadelphii, stal volným hráčem s omezením, to znamená, že na něho stále měl přednostní právo jeho klub.

Šéfové se na startu léta zaměřovali na ulovení hvězd, jako byli Parise, Suter nebo Weber. Poté, co jim námluvy ani s jedním ze jmenovaných nevyšly, rozhodli se alespoň stvrdit Voráčkovo setrvání.

Nechali si pláchnout Jaromíra Jágra do Dallasu, jeho mladšího krajana už si ale utéct nenechali. Mohlo se totiž stát, že jiný celek by ho mohl svou vyšší nabídkou přetáhnout.

Teď je ale vše hotovo, Voráčkův agent Petr Svoboda podle informací iSport.cz vyjednal svému klientovi zásadní navýšení příjmu.

V uplynulém ročníku si útočník vydělal 2,25 milionu dolarů, teď to bude zhruba dvojnásobek. Stane se tak jedním z nejlépe placených forvardů v týmu.

Vstoupit do diskuse
2
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud