29. ledna 2016 • 10:00

Paláta na ledě kosí! Obránce Toronta ho srazil loktem k zemi

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sotva se vrátil český útočník Ondřej Palát ze zranění, už ho na ledě zase kosí. V duelu proti Torontu si na něj ve 24. minutě vyšlápl Frank Corrado. Ten ho u mantinelu zastihl nepřipraveného a ramenem ho srazil k zemi. Za nebezpečný kousek si odseděl jen dvě minuty.



Úterní utkání mezi Tampou Bay a Torontem bylo rozhodnuté už od páté minuty. V té době se totiž trefil Steven Stamkos, další gól už nikdo jiný nepřidal, a tak utkání skončilo fotbalovým výsledkem 1:0.

Torontu se letos nedaří, v divizi jsou na poslední příčce, a tak bojují ze všech sil. Ve 24. minutě to ovšem s důrazem Frank Corrado přehnal. Chtěl obrat o puk Ondřeje Paláta , který se však zrovna díval po spoluhráčích, a tak rozjetého Kanaďana neviděl. Úderu do hlavy se tak neměl jak vyhnout.

Ke Corradovi se ihned sjeli Palátovi spoluhráči, k žádné strkanici však nakonec nedošlo. Rozhodčí se rozhodli udělit obránci Toronta dvouminutový trest za nedovolené bránění. Českému útočníkovi se naštěstí nic vážného nestalo. Z ledu se okamžitě sebral a v utkání bez problémů pokračoval.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud