17. září 2018 • 07:18

Příprava NHL: Nosek řádil, třemi asistencemi přispěl k rozebrání Arizony

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Český hokejový útočník Tomáš Nosek přispěl třemi asistencemi k vítězství Vegas 7:2 nad Arizonou v přípravném utkání na NHL. V dresu letošního finalisty Stanleyova poháru se představil také Tomáš Hyka a bodově se neprosadil.



Nosek si první přihrávku v úvodním testu nováčka minulé sezony NHL připsal už po 16 vteřinách, kdy otevřel skóre Jonathan Marchessault. Náskok domácích zvýšil Jake Bischoff a po snížení Jordana Oesterleho vrátil Golden Knights dvoubrankový náskok v přesilové hře Max Pacioretty. Bývalý kapitán Montrealu, jehož Vegas získalo před týdnem z týmu Canadiens, se tak uvedl gólem.

Další početní výhodu Vegas zužitkoval ve 14. minutě po další Noskově přihrávce William Karlsson. V přestřelce v první třetině ještě 41 vteřin před pauzou korigoval stav Jordan Gross. Po 41 sekundách druhého dějství vrátil Vegas tříbrankový náskok Karlsson a třetí bod si připsal Nosek. V další dvou přesilovkách ještě zvýraznili výsledek Nicolas Hague a Erik Brännström.

Přípravný zápas před startem NHL:

Vegas - Arizona 7:2 (4:2, 2:0, 1:0)

Branky: 1. a 21. Marchessault (na obě Nosek), 4. Bischoff, 9. Pacioretty, 14. W. Karlsson (Nosek), 40. Hague, 56. Brännström - 6. Oesterle, 20. Gross.

Hokejisté Vegas porazili v přípravném utkání na NHL Arizonu 7:2.
Hokejisté Vegas porazili v přípravném utkání na NHL Arizonu 7:2.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud