3. prosince 2018 • 21:25

Strašidelný Grabner! Útočník Arizony se pochlubil děsivým zraněním oka

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

V sobotním zápase Arizony proti St.Louis sice domácí tým šesti góly vyprášil zoufalé Blues, ale zároveň bude postrádat rakouského experta na oslabení Michaela Grabnera. Ten po nešťastném zásahu holí od mladíka Sammyho Blaise totiž téměř přišel o oko. O pár hodin později se na sociálních sítích pochlubil strašidelným výsledkem.



Kdo projede statistiky zápasu, asi ho v první řadě překvapí, že rozený střelec Grabner nebyl ani u jednoho vstřeleného gólu Coyotes. Bližší pohled do statistik všechno vysvětlil. Jedenatřicetiletý rodák z Villachu odehrál jen tři minuty a jedenáct vteřin, pak se zapletl do souboje svého spoluhráče Brada Richardsona s Blaisem a bylo hotovo.

Hokejka dvaadvacetiletého mladíka vystřelila do vzduchu a trefila Grabnera přímo do oka. Domácí borec putoval do šaten, ten hostující na čtyři minuty na trestnou lavici.

Klub z pouště obratem oznámil, že autor čtyř branek ve vlastním oslabení v této sezoně je mimo na neurčito a během chvíle začal prostřednictvím sociálních sítí reagovat také sám útočník.

„Naštěstí je aspoň knír netknutý," napsal si na Instagram a připomněl, že jeho tvář zdobí připomínka akce Movember.

Jak dlouho bude výtečný bruslař mimo se zatím neví, důležité hlavně bude, aby se jeho zrak dal rychle do pořádku. „Zatím vidím, proto nám dal Bůh dvě oči," žertoval s fanoušky pro změnu prostřednictvím Twitteru.

Následně nezapomněl poděkovat všem příznivcům, kteří ho skrze internet podporovali a připomněl, že hokejová komunita je ta nejlepší.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud