16. ledna 2022 • 06:47

Nečas hvězdou duelu, pálil Kubalík i Chytil, Pastrňák u vítězné trefy

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejový útočník Filip Chytil pomohl v NHL vyrovnávacím gólem v 51. minutě k obratu New York Rangers ve Philadelphii z 1:2 na konečných 3:2. Martin Nečas přispěl v den svých 23. narozenin gólem a asistencí k výhře hokejistů Caroliny 4:1 nad Vancouverem. Brankář Vítek Vaněček dovedl Washington 23 zákroky k vítězství 2:0 na ledě New York Islanders a vychytal první nulu v sezoně.



Dominik Kubalík zpečetil trefou do prázdné branky výhru Chicaga 3:0 nad Anaheimem. Na straně poražených zneškodnil Lukáš Dostál 33 z 35 střel. David Pastrňák asistoval u vítězné trefy Taylora Halla, který rozhodl o triumfu Bostonu nad Nashvillem 4:3 v prodloužení. Přihrávku si připsali i Filip Hronek a Filip Zadina u vítězství Detroitu 4:0 nad Buffalem. Karel Vejmelka pustil pět gólů z 32 střel a nezabránil porážce Arizony 0:5 s Coloradem.

Chytil se mohl zapsat do střelecké listiny už v závěru úvodní třetiny, ale ze sólového úniku trefil za stavu 1:1 tyčku. Gól padl až v 51. minutě, v níž vstřelil Cameron York svou první branku v NHL a dostal Philadelphii poprvé v zápase do vedení. Trvalo ale jen 37 sekund, než Chytil po povedené souhře zakončil na hranici brankoviště do prázdné branky.

„Byl to skvělý pocit. Dlouho jsem nedal gól, tak jsem rád, že jsem to prolomil. Navíc jsem pomohl týmu k vyrovnání a vyhráli jsme, z čehož mám také radost,“ řekl Chytil, který skóroval poprvé od 9. prosince a připsal si čtvrtý gól v sezoně. O výhře Rangers rozhodl v 54. minutě Chris Kreider tečí.

Nečas zaznamenal oba body zkraje druhé třetiny, kdy Carolina odskočila z 1:1 na 3:1. Český útočník nejdříve zpoza branky zadovkou přihrál Andreji Svečnikovovi a ten pohotově posunul puk mezi kruhy na úspěšně zakončujícího Vincenta Trochecka. Ve 25. minutě rodák z Nového Města na Moravě vyřešil přečíslení střelou z kruhu a s pomocí odrazu od břevna se zapsal mezi střelce premiérově od 12. prosince a po sedmi utkáních.

„Chtěli jsme napravit poslední zápas (domácí prohra s Columbusem 0:6). Máme téměř každý zápas plno a minule jsme fanoušky nepotěšili. Nechtěli jsme dopustit, aby se něco podobného opakovalo,“ řekl o extra motivaci oslavenec Nečas, který byl vyhlášen první hvězdou utkání a celkově si polepšil v této sezoně na 21 bodů (8+13) ve 33 duelech. Navíc zaokrouhlil počet bodů v NHL na 100 (39+61), na něž potřeboval 158 zápasů.

Za Washington se v duelu s Islanders prosadili v páté minutě Tom Wilson a do prázdné branky při závěrečné power play domácích Alexandr Ovečkin. Pětadvacetiletý Vaněček, který chytal poprvé od 19. prosince, si připsal třetí čisté konto v NHL, z toho druhé proti Islanders. Z pozice čárového rozhodčího řídil souboj Libor Suchánek.

„Nemyslel jsem na to, že jsem dlouho nechytal a snažil jsem se pomoct týmu. Prohráli jsme čtyřikrát v řadě a potřebovali jsme tu sérii zastavit,“ řekl Vaněček. „Vítek si vedl opravdu dobře. Měl za sebou několik dobrých tréninků, aby se dostal do rytmu. Neměl v zápase zase tolik práce, ale to bývá někdy těžší. Zvládl to, vypadal celý zápas soustředěně, a když jsme to potřebovali, tak nás podržel,“ řekl kouč Washingtonu Peter Laviolette.

Dostál inkasoval ve svém druhém startu v NHL od začátku oba góly z rychlých protiútoků. Překonali jej ve 26. minutě Brandon Hagel a na začátku třetí třetiny Patrick Kane. Před úvodním gólem se blýskl v oslabení obranným zákrokem Jakub Galvas, který na brankové čáře zachytil puk. Výhru zpečetil v 57. minutě osmým gólem sezony Kubalík, který skóroval podruhé za sebou.

„Chytal solidně. Vytáhl několik dobrých zákroků. Svou práci odvedl,“ chválil Dostála trenér Anaheimu Dallas Eakins.

Vejmelka i přes pět inkasovaných gólů ještě Arizonu, druhý nejslabší tým soutěže, několikrát podržel. První dva góly obdržel z dorážek, další z přečíslení. Colorado zápas zlomilo v rozmezí 31. až 35. minuty, kdy odskočilo třemi góly na 4:0. Po třech bodech za shodnou bilanci 2+1 si připsali Nathan MacKinnon a Mikko Rantanen. Pavel Francouz kryl záda Darcymu Kuemperovi, jenž pochytal všech 20 střel a připsal si první vítězství v sezoně.

Pátou výhru Bostonu za sebou zařídil v prodloužení Hall, který dorazil Pastrňákovu střelu z kruhu. Pětadvacetiletý rodák z Havířova se 31. bodem (16+15) dotáhl na nejproduktivnějšího Čecha v soutěži Tomáše Hertla (20+15), který vyšel v sobotu naprázdno při prohře San Jose 1:2 v prodloužení s Pittsburghem. Odchovanec pražské Slavie byl aktivní, neujala se ale žádná z jeho šesti střel.

Florida roznesla Columbus 9:2. Její fanoušci už od první třetiny, kterou Panthers ovládli 4:0, skandovali: „My chceme deset!“ Domácí vedli po dvou třetinách 6:0 a v 51. minutě 9:1, ale stále platí, že deset gólů v utkání nasázeli v klubové historii jen jednou. Obránce vítězů Radko Gudas nebodoval, ale připsal si sedm srážek.

Propadáku Columbusu byl ušetřen Jakub Voráček, který kvůli covidovému protokolu do utkání nezasáhl. Ze stejného důvodu chyběl Ondřej Kaše v sestavě Toronta, které zvítězilo v St. Louis 6:5. Gólman Petr Mrázek zůstal na střídačce a David Kämpf nebodoval.

V sobotu nenastoupil ani Ondřej Palát, jenž minulý zápas nedohrál. I bez něj zdolala Tampa Bay doma Dallas 3:1. Trenér Jon Cooper po zápase uvedl, že doufá, že příště už bude mít Paláta k dispozici.

Góly

Domácí: 03:20. Craig Smith, 07:43. M. Reilly, 43:50. B. Marchand, 63:19. T. Hall

Hosté: 14:30. Sissons, 27:32. Kunin, 46:26. Josi

Sestavy

Domácí: Ullmark (T. Rask) – McAvoy, Forbort, Carlo, M. Reilly, Lewington, Vaakanainen – Craig Smith, Bergeron, B. Marchand (C) – Pastrňák (A), Haula (A), T. Hall – O. Steen, Coyle, DeBrusk – Lazar, T. Nosek, Blidh.

Hosté: Saros (Rittich) – Josi (C), Fabbro, A. Carrier (A), Benning, Borowiecki, P. Myers – Tolvanen, Mikael Granlund, Duchene (A) – Cousins, Johansen, Kunin – Trenin, Sissons, Jeannot – Luff, McCarron, Tomasino.

Rozhodčí

Hanson, Blandina

Stadion

TD Garden, Boston

Góly

Domácí: 08:17. Aho, 21:02. Trocheck, 24:49. M. Nečas, 44:09. Lorentz

Hosté: 13:24. Horvat

Sestavy

Domácí: F. Andersen (LaFontaine) – Pesce, Skjei, A. DeAngelo, Cole, Keane, Brendan Smith – Jarvis, Aho (A), T. Teräväinen – M. Nečas, Trocheck (A), A. Svečnikov – Fast, J. Staal (C), Lorentz – Martinook, Kotkaniemi, Niederreiter.

Hosté: Demko (S. Martin) – T. Myers, Ekman-Larsson (A), L. Schenn, Q. Hughes, Poolman, B. Hunt – Boeser, J. T. Miller (A), Pearson – Garland, Horvat (C), Elias Pettersson – Höglander, Dickinson, Podkolzin – Highmore, Lammikko, Motte.

Rozhodčí

McIsaac (CAN), Halkidis (CAN) – Mills (CAN), Pancich (USA)

Stadion

PNC Arena, Raleigh

Góly

Domácí:

Hosté: 04:35. T. Wilson, 59:50. Ovečkin

Sestavy

Domácí: Varlamov (I. Sorokin) – Mayfield, Pelech, Dobson, Chára, Greene, Salo – Bailey (A), Barzal, A. Lee (C) – Wahlstrom, Nelson, Beauvillier – Parise, Pageau, Bellows – Clutterbuck (A), Cizikas, M. Martin.

Hosté: Vaněček (Samsonov) – Carlson (A), Fehérváry, Nick Jensen, T. van Riemsdyk, J. Schultz, Irwin – Oshie, Kuzněcov, Ovečkin (C) – T. Wilson, Bäckström (A), Protas – Hathaway, N. Dowd, Sprong – Leason, Eller, McMichael.

Rozhodčí

Lee, South – Suchánek, Cherrey

Stadion

UBS Arena, New York

Návštěva

17 255 diváků

Góly

Domácí: 00:44. Verhaeghe, 02:07. Duclair, 09:27. Weegar, 13:28. Verhaeghe, 22:02. Huberdeau, 32:10. A. Lundell, 43:40. S. Bennett, 47:33. A. Lundell, 50:14. Hörnqvist

Hosté: 42:12. Nyquist, 50:50. Jenner

Sestavy

Domácí: Bobrovskij (S. Knight) – Weegar, Ekblad (A), Forsling, Gudas, Juolevi, Montour – Verhaeghe, Barkov (C), S. Reinhart – Huberdeau (A), S. Bennett, Duclair – Vatrano, A. Lundell, Mamin – Lomberg, Luostarinen, Hörnqvist.

Hosté: Merzlikins (14. Korpisalo) – Werenski (A), A. Boqvist, Gavrikov, Peeke, Bean, Kukan – Laine, Jenner (C), Nyquist (A) – Domi, O. Bjorkstrand, Texier – L. Foudy, Roslovic, Bemström – E. Robinson, Kuraly, Činachov.

Rozhodčí

MacDougall, Walsh – Deschamps, Kelly

Stadion

FLA Live Arena, Sunrise

Návštěva

15 088 diváků

Góly

Domácí: 03:58. R. O'Reilly, 23:40. R. O'Reilly, 25:20. Saad, 36:13. R. Thomas, 43:25. Mikkola

Hosté: 05:43. Bunting, 07:32. Marner, 09:27. Tavares, 28:18. Liljegren, 51:24. Matthews, 56:46. I. Michejev

Sestavy

Domácí: Binnington (Husso) – Faulk (A), Krug, M. Scandella, Mikkola, Bortuzzo, Perunovich – Sundqvist, R. O'Reilly (C), I. Barbašev – Kyrou, R. Thomas (A), Saad – Neal, Bozak, N. Walker – Toropčenko, Joshua, K. Kostin.

Hosté: J. Campbell (P. Mrázek) – Brodie, Rielly (A), Liljegren, Muzzin, Dermott, R. Sandin – Marner (A), Matthews, Bunting – W. Nylander, Tavares (C), Kerfoot – Engvall, Kämpf, I. Michejev – Simmonds, Spezza, Clifford.

Rozhodčí

St. Pierre, Morton – Rody, Murray

Stadion

Enterprise Center, St. Louis

Návštěva

18 096 diváků

Góly

Domácí: 08:59. Bertuzzi, 19:21. Fabbri, 40:13. L. Raymond, 52:29. M. Rasmussen

Hosté:

Sestavy

Domácí: Nedeljkovic (Greiss) – DeKeyser (A), Seider, Hronek, Leddy, G. Lindström, M. Staal (A) – L. Raymond, Dylan Larkin (C), Bertuzzi – Fabbri, P. Suter, Zadina – Erne, M. Rasmussen, Naměstnikov – Gagner, Veleno, Givani Smith.

Hosté: Dell (Houser) – Jokiharju, Dahlin, Bryson, C. Miller, Hägg, Pysyk – R. Asplund, Tage Thompson, V. Olofsson – J. Skinner, Cozens, Tuch – Hinostroza, Jankowski, Okposo (A) – Bjork, Eakin, Hayden.

Rozhodčí

Stadion

Little Caesars Arena, Detroit

Góly

Domácí: 19:47. B. Point, 50:37. Colton, 59:20. Killorn

Hosté: 13:48. Lindell

Sestavy

Domácí: Vasilevskij (B. Elliott) – Rutta, Hedman (A), McDonagh, Bogosian, Sergačjov, C. Foote – Kučerov, B. Point, M. Joseph – Stamkos (C), Cirelli, Killorn – Perry (A), Bellemare, Maroon – Somppi, Colton, Katchouk.

Hosté: Chudobin (Oettinger) – M. Heiskanen, R. Suter, J. Klingberg (A), Lindell (A), Hakanpää, Hanley – Pavelski, Hintz, J. Robertson – Seguin, Jamie Benn (C), Peterson – Glendening, Faksa, M. Raffl – Kiviranta, Rhett Gardner, Kero.

Rozhodčí

Nicholson, Chmielewski – Brisebois, Daisy

Stadion

Amalie Arena, Tampa

Návštěva

19 092 diváků

Góly

Domácí: 11:45. Lindblom, 50:11. York

Hosté: 05:54. Zibanejad, 50:48. Chytil, 53:30. Kreider

Sestavy

Domácí: Hart (M. Jones) – Provorov, Braun, York, Sanheim, Yandle, Seeler – Farabee, Giroux (C), Atkinson (A) – J. van Riemsdyk, K. Hayes, Mayhew – Lindblom, Laughton (A), Konecny – J. Cates, Frost, MacEwen.

Hosté: Šesťorkin (A. Georgijev) – R. Lindgren, A. Fox, K'A. Miller, Trouba, Nemeth, B. Schneider – Kreider (A), Zibanejad (A), Kakko – Panarin (A), R. Strome, Chytil – McKegg, K. Rooney, Reaves – Gettinger, M. Barron, J. Gauthier.

Rozhodčí

Hebert, Pollock – Nagy, Fournier

Stadion

Wells Fargo Center, Philadelphia

Návštěva

18 293 diváků

Góly

Domácí: 25:33. Hagel, 44:22. P. Kane, 56:39. D. Kubalík

Hosté:

Sestavy

Domácí: M.-A. Fleury (Lankinen) – de Haan, J. Galvas, R. Stillman, E. Gustafsson, C. Jones, C. Murphy – P. Kane (A), L. Reichel, Hagel – D. Kubalík, J. Toews (C), DeBrincat – Kurashev, Borgström, Entwistle – R. Carpenter, Khaira.

Hosté: Dostál – Manson (A), Drysdale, H. Lindholm, Shattenkirk, Jacob Larsson – Rakell, Zegras, Comtois – S. Carrick, Getzlaf (C), Silfverberg (A) – Lundeström, D. Grant, B. Robinson – Steel, Deslauriers, Lettieri.

Rozhodčí

E. Furlatt, M. Dunning – D. Berg, S. Alphonso.

Stadion

United Center, Chicago

Góly

Domácí:

Hosté: 13:13. MacKinnon, 30:49. Rantanen, 32:11. Kadri, 34:30. Rantanen, 59:39. MacKinnon

Sestavy

Domácí: K. Vejmelka (Prosvetov) – Gostisbehere, Mayo, J. Moser, Ljubuškin, Koljačonok, V. Söderström – Ladd (A), T. Boyd, Keller (A) – Crouse, Johan Larsson, Kessel (A) – Roussel, Riley Nash, Ch. Fischer – Galchenyuk, Dzingel, N. Schmaltz.

Hosté: Kuemper (Francouz) – D. Toews, Makar, J. Johnson, Girard, R. Murray, E. Johnson – Landeskog (C), MacKinnon (A), Rantanen (A) – Ničuškin, Kadri, Burakovsky – Compher, Newhook, Aube-Kubel – MacDermid, Jost, L. O'Connor.

Rozhodčí

McCauley, Syvret – Toomey, Murchison

Stadion

Gila River Arena, Glendale

Návštěva

14 313 diváků

Góly

Domácí: 19:13. Kassian, 32:18. Yamamoto, 37:34. Brendan Perlini, 52:17. Nurse

Hosté: 10:35. Norris, 42:41. Gaudette, 45:02. Formenton, 50:40. Zub, 56:18. Norris, 59:02. Sanford

Sestavy

Domácí: S. Skinner (Koskinen) – Nurse, Ceci, Keith, Barrie, Lagesson, Bouchard – Draisaitl, McDavid, Kassian – Hyman, R. McLeod, Puljujärvi – Sceviour, D. Ryan, Yamamoto – Foegele, Devin Shore, Brendan Perlini.

Hosté: M. Murray (A. Forsberg) – Chabot, Bernard-Docker, Holden, Zub, Brännström, J. Brown – B. Tkachuk, Norris, Batherson – Stützle, N. Paul, Formenton – Sanford, Gambrell, Watson – Ennis, Tierney, Gaudette.

Rozhodčí

Meier, Anderson – Apperson, Gawryletz

Stadion

Rogers Place, Edmonton

Návštěva

9 150 diváků

Góly

Domácí: 30:49. Marcus Johansson

Hosté: 04:06. A. Kempe, 24:10. Danault, 59:16. Danault

Sestavy

Domácí: Driedger – Oleksiak, Soucy, Giordano (C), Lauzon, A. Larsson, Vince Dunn – Marcus Johansson, McCann, Jordan Eberle – Järnkrok, Gourde, Donskoi – Donato, Wennberg, Blackwell – Sheahan, True, Appleton.

Hosté: C. Petersen – M. Anderson, Doughty, O. Määttä, M. Roy, Björnfot, Durzi – A. Kempe, Kopitar (C), Iafallo – T. Moore, Danault, Arvidsson – Turcotte, Kupari, D. Brown – Fagemo, B. Lizotte, Kaliyev.

Rozhodčí

Rehman, Sutherland – Hunt, Marquis

Stadion

Climate Pledge Arena, Seattle

Góly

Domácí: 07:01. Balcers

Hosté: 10:56. Letang, 60:37. Guentzel

Sestavy

Domácí: Hill (J. Reimer) – B. Burns (A), M. Ferraro (A), R. Merkley, M.-É. Vlasic, E. Karlsson, Jaycob Megna – T. Meier, Hertl, Balcers – Gregor, Couture (C), Dahlén – Nieto, Bonino, Cogliano – Adam Raška II, Weatherby, Viel.

Hosté: Domingue (Jarry) – Letang (A), Dumoulin, Marino, M. Pettersson, Ruhwedel, Matheson – Rodrigues, Crosby (C), Guentzel – Kasperi Kapanen, Malkin (A), J. Carter – B. McGinn, Blueger, R. Zohorna – D. Simon, Boyle, D. O'Connor.

Rozhodčí

Dwyer, Schrader – O´Quinn, Gibbons

Stadion

SAP Center, San Jose

Návštěva

13 686 diváků

Kanadské bodování
Hráč Tým G A KB Z +/- TM S
1. Connor McDavid 44 79 123 80 28 45 314
2. Johnny Gaudreau 40 75 115 82 64 26 262
3. Jonathan Huberdeau 30 85 115 80 35 54 222
4. Leon Draisaitl 55 55 110 80 17 40 278
5. Kirill Kaprizov 47 61 108 81 27 34 289
6. Auston Matthews 60 46 106 73 20 18 348
7. Steven Stamkos 42 64 106 81 24 36 241
8. Matthew Tkachuk 42 62 104 82 57 68 253
9. J.T. Miller 32 67 99 80 15 47 206
10. Mitchell Marner 35 62 97 72 23 16 224

Výsledky NHL

Carolina - Vancouver 4:1 (1:1, 2:0, 1:0)
Branky:
9. Aho, 22. Trocheck (Nečas), 25. Nečas, 45. Lorentz - 14. Horvat. Střely na branku: 33:31. Diváci: 17.435. Hvězdy zápasu: 1. Nečas, 2. A. Svečnikov, 3. Trocheck (všichni Carolina).

Boston - Nashville 4:3 v prodl. (2:1, 0:1, 1:1 - 1:0)
Branky:
4. C. Smith, 8. Reilly, 44. Marchand, 62. Hall (Pastrňák) - 15. Sissons, 28. Kunin, 47. Josi. Střely na branku: 44:29. Diváci: 17.850. Hvězdy zápasu: 1. Hall, 2. Marchand (oba Boston), 3. Josi (Nashville).

New York Islanders - Washington 0:2 (0:1, 0:0, 0:1)
Branky:
5. Wilson, 60. Ovečkin. Střely na branku: 23:36. Vítek Vaněček odchytal za Washington celý zápas a z 23 střel neinkasoval. Diváci: 17.255. Hvězdy zápasu: 1. Wilson (Washington), 2. Varlamov (Islanders), 3. Vaněček (Washington).

Florida - Columbus 9:2 (4:0, 2:0, 3:2)
Branky:
1. a 14. Verhaeghe, 33. a 48. Lundell, 3. Duclair, 10. Weegar, 23. Huberdeau, 44. S. Bennett, 51. Lomberg - 43. Nyquist, 51. Jenner. Střely na branku: 51:30. Diváci: 15.088. Hvězdy zápasu: 1. Weegar, 2. Ekblad, 3. Lundell (všichni Florida).

Detroit - Buffalo 4:0 (2:0, 0:0, 2:0)
Branky:
9. Bertuzzi (Zadina), 20. Fabbri, 41. Raymond, 53. Rasmussen (Hronek). Střely na branku: 39:22. Diváci: 19.515. Hvězdy zápasu: 1. Bertuzzi, 2. Nedeljkovic, 3. D. Larkin (všichni Detroit).

Tampa Bay - Dallas 3:1 (1:1, 0:0, 2:0)
Branky:
20. B. Point, 51. Colton, 60. Killorn - 14. Lindell. Střely na branku: 29:20. Diváci: 19.092. Hvězdy zápasu: 1. Kučerov, 2. Colton, 3. Vasilevskij (všichni Tampa Bay).

Philadelphia - NY Rangers 2:3 (1:1, 0:0, 1:2)
Branky:
12. Lindblom, 51. York - 6. Zibanejad, 51. Chytil, 54. Kreider. Střely na branku: 28:27. Diváci: 18.293. Hvězdy zápasu: 1. Kreider (NY Rangers), 2. York (Philadelphia), 3. Fox (NY Rangers).

St. Louis - Toronto 5:6 (1:3, 3:1, 1:2)
Branky:
4. a 24. R. O'Reilly, 26. Saad, 37. Thomas, 44. Mikkola - 6. Bunting, 8. Marner, 10. Tavares, 29. Liljegren, 52. Matthews, 57. Michejev. Střely na branku: 25:40. Diváci: 18.096. Hvězdy zápasu: 1. Marner (Toronto), 2. R. O'Reilly (St. Louis), 3. Matthews (Toronto).

Chicago - Anaheim 3:0 (0:0, 1:0, 2:0)
Branky:
26. Hagel, 45. P. Kane, 57. Kubalík. Střely na branku: 36:37. Lukáš Dostál odchytal za Anaheim 59:06 minuty, inkasoval dva góly z 35 střel a úspěšnost zásahů měl 94,3 procenta. Diváci: 18.469. Hvězdy zápasu: 1. M.-A. Fleury, 2. Hagel, 3. Stillman (všichni Chicago).

Arizona - Colorado 0:5 (0:1, 0:3, 0:1)
Branky:
14. a 60. MacKinnon, 31. a 35. Rantanen, 33. Kadri. Střely na branku: 20:32. Karel Vejmelka odchytal za Arizonu celý zápas, inkasoval pět gólů z 32 střel a úspěšnost zásahů měl 84,4 procenta. Diváci: 14.313. Hvězdy zápasu: 1. Rantanen, 2. MacKinnon, 3. Kuemper (všichni Colorado).

Seattle - Los Angeles 1:3 (0:1, 1:1, 0:1)
Branky:
31. Johansson - 25. a 60. Danault, 5. Kempe. Střely na branku: 18:22. Diváci: 17.151. Hvězdy zápasu: 1. Petersen (Los Angeles), 2. Driedger, 3. Johansson (oba Seattle).

Edmonton - Ottawa 4:6 (1:1, 2:0, 1:5)
Branky:
20. Kassian, 33. Yamamoto, 38. Perlini, 53. Nurse - 11. a 57. Norris, 43. Gaudette, 46. Formenton, 51. Zub, 60. Sanford. Střely na branku: 37:26. Diváci: 9150. Hvězdy zápasu: 1. Norris (Ottawa), 2. Nurse (Edmonton), 3. Formenton (Ottawa).

San Jose - Pittsburgh 1:2 v prodl. (1:1, 0:0, 0:0 - 0:1)
Branky:
8. Balcers - 11. Letang, 61. Guentzel. Střely na branku: 41:27. Diváci: 13.686. Hvězdy zápasu: 1. Domingue, 2. Guentzel (oba Pittsburgh), 3. Hill (San Jose).

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud