Jakub Plaskura
22. dubna 2023 • 08:55

Návštěva Nečase na střídačce soupeře baví internet, škoda každé rány vedle

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

Výlet do New Yorku na první dobrou v osmifinálové sérii play off NHL Carolině zhořknul. Islanders uhájili domácí tvrz a po jasné výhře 5:1 snížili stav v celkovém měření sil s hurikány na 1:2. Nebyl to pro hosty povedený mač. Neprosadil se ani Martin Nečas, ale při nedobrovolné návštěvě střídačky Islanders ukázal, že je škoda každé rány, která padne vedle.



Samotný zápas nebyl ničím, nač by se v Severní Karolíně pozitivně vzpomínalo. Hosté propadli takřka ve všem. Však také Islanders měli nůž na krku, protože před tímto střetnutím prohrávali 0:2 na zápasy.

Ani hostující útočník s číslem 88 na zádech nevstoupil na led pravou bruslí a po dvou asistencích v domácích zápasech tentokráte vyšel bodově naprázdno. 

Přesto rodák z Nového Města na Moravě zanechal v tomto utkání hlubokou stopu. Tedy možná je po jeho vpádu střemhlav na střídačku Isles ještě důlek, že by tam místní děti mohly cvrnkat kuličky. 

Nečas chtěl hrát puk u střídačky soupeře, ale zezadu k němu přijel domácí útočník Jean-Gabriel Pageau, Nečase postrčil a ten přepadl mezi soupeře, kteří zrovna oddechovali. 

Bývá to vděčný obrázek, když se něco takového přihodí, většinou se však stane, že nedobrovolný vetřelec kouká co nejrychleji zmizet pryč. Český útočník se ale u lavičky Newyorčanů zapomněl a jednoho ze soupeřů ještě počastoval políčkem, aby mu snad nebylo líto, že se tam Nečas objevil. 

Nečasovi to u rozhodčích prošlo, takže se s klidem mohl vrátit mezi své. Možná takové drobné osobní vítězství pro hostujícího šikulu při zpackaném utkání pro Carolinu a mladý forvard se stal hitem sociálních sítí za svou odvahu a bezprostřednost.

Série mezi Islanders a Carolinou pokračuje v neděli.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud