25. září 2012 • 22:25

Rytmus rozpálil hymnou hokejové Piešťany, dívky šílí a svlékají se

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Král slovenské hudby Rytmus opět udeřil. Nazpíval totiž hymnu pro hokejový klub z Piešťan, který působí ve slovenské nejvyšší soutěži. Fanoušci jsou u vytržení a ze songu je hit. U klipu piešťanského týmu si užijí fanynky, které rozpálí pohled na svalnatá těla hokejistů. Na své si přijdou i příznivci z tábora mužů, tanečnice totiž shodí při hymně klubový dres.



Slovenský rapper se snaží rozšířit řady svých fanoušků i mezi sportovními nadšenci, kdy svou přízeň nově věnuje hokejovým Havranům z Piešťan. Těm vzdává hold v hymně, kterou nazpíval.

„Jediné, co chtějí, je, abyste na ně byli hrdí. Dávají do toho všechno, nezáleží na tom, kdo je první,“ praví se v jedné ústředních pasáží zmíněného songu.

VIDEO: Podívejte se na hymnu "piešťanských havranů" v podání Rytmuse

Rytmus zvýrazňuje vše, co by mělo "Havrany" zdobit. Tedy věrnost, čest i pokoru. U fanoušků hymna boduje a to i v Čechách. Svědčí o tom příspěvky z internetových diskusí.

„Fandím Vítkovicím. Mám rád tu naší ostravskou hymnu, ale tohle je fakt lepší, než ta naše,“ přiznává příznivec ukrytý pod nickem „jajtam jenej“.

Doplňuje ho třeba „affrayi“. Toho oslovila hlavně základní pasáž písně. „Refrén, husí kůže,“ vystihuje své pocity. Rytmus zkrátka zase boduje.

Vstoupit do diskuse
0