28. listopadu 2012 • 09:41

Je čas udělat kariéře pápá? Hokejista řídil opilý v kostýmu Teletubbies

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tohle má být budoucnost Detroitu Red Wings? První volba týmu z Michiganu z roku 2010 si utrhla pěknou ostudu a zadělala na pořádné problémy. Rileyho Sheahana chytili za volantem pod vlivem alkoholu – a navíc v kostýmu panáčka z pořadu Teletubbies.



"Můj nejbláznivější kostým na Halloween? Jednou jsem šel za postavičku ze seriálu Teletubbies," smál se kdysi český obránce Jaroslav Špaček. U dvacetiletého Rileyho Sheahana to tentokrát taková legrace nebyla.


Hráče Grand Rapid Griffins ze soutěže AHL, který si v loňské sezoně odbyl i premiéru v NHL, chytila policie o půlnoci opilého za volantem jeho Jeepu. Sheahan jel v protisměru a měl na sobě fialový kostýmek populární postavičky z pořadu pro nejmenší.

Další přestupek, kterého se hokejista dopustil, bylo použití cizího občanského průkazu. Sheahanovi totiž ještě nebylo 21, a tak do baru, ve kterém probíhala oslava, ze které se vracel, nesměl vstoupit.

"Ano, slavil v centru Grand Rapids. Když jsme ho zastavili, spolupracoval. Ale byl opravdu hodně opilý," řekl policista John Wetzel.



Takže výčet divoké párty? Hokejista patřící Red Wings řídil opilý, jel v protisměru, pil alkohol, aniž by mu bylo 21 let, policistům odmítl dýchnout a navíc jim předložil občanský průkaz svého spoluhráče Brendana Smithe. "Dres" teletubbies by ve finále policista možná i přehlédl.

To vše zní jako úspěšný večer, jediná škoda asi je, že Sheahana, který už měl kdysi problémy s alkoholem, nikdo za volantem nestihl vyfotit...

Vstoupit do diskuse
0