Pavel Bárta
Premium
9. března 2023 • 13:10

Smejkala lanaří v zámoří: NHL řeším, ale ne urputně. Zůstane ve Švédsku?

Autor: Pavel Bárta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Lovci z NHL ho okukují jak predátoři novou kořist. Svým stylem by Jiří Smejkal do zámoří sednul. Otázkou je, jakou by měl reálnou šanci. Nicméně zástupci několika klubů se na něj přijeli podívat i na nedávné Švédské hry do Malmö. „I proto jsem chtěl na turnaj jet, abychom mohli některé věci probrat,“ přiznává 26letý útočník švédského Oskarshamnu.



Zůstat, nebo odejít? Účastník poslední olympiády a dvou mistrovství světa prožívá ve Švédsku skvělou sezonu. Jiří Smejkal je schopen být platný kdekoli. S 23 trefami se kolo před koncem základní části SHL řadil do nejlepší pětky mezi střelci i v bodování. Kromě NHL kolem něj brousí taky celky z evropských destinací. „Zvažuju, jestli ještě rok počkat, nebo ne,“ říká v rozhovoru pro Sport a iSport.cz. Bronzový medailista z loňského šampionátu má důvody, proč se i jejich nabídkami vážně zabývat. Čeká ho zajímavé rozhodování.

Vaše jméno už se zmiňuje mezi hráči, kteří by mohli v příští sezoně zakotvit v některém z klubů NHL. Nakolik je jejich zájem vážný?

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0