18. května 2016 • 17:19

TOP 10 fešáků MS: To charisma vám dá facku! Kdo je nejvíc sexy?

Autor: Simona Kubišová
Vstoupit do diskuse
0
  • Redaktorka iSport TV vybírala největší fešáky na hokejovém MSRedaktorka iSport TV vybírala největší fešáky na hokejovém MSFOTO: Koláž: iSport.cz

    Mistrovství světa v hokeji je v plném proudu a oči mužské části populace jsou v plné permanenci. Ale je hokej skutečně jen podívaná pro chlapy? To v žádném případě. I ženské srdce zaplesá radostí, a to ve chvíli, kdy se na ledě objeví některý z vyhlášených fešáků. Odlehčený pohled na TOP 10 hezounů mistrovství světa v Rusku nabízí redaktorka iSport TV Simona Kubišová.

  • Reto Berra (Švýcarsko)

    Reto BerraFoto Michal Beránek (Sport)

    Jak já byla šťastná, když jsme porazili Švýcarsko. Úplně mi ale rvalo srdce, jak byl Reto Berra po zápase smutný. Měla jsem sto chutí ho pomačkat, aby mu to nebylo líto, že s Českem prohráli. Ještě, že jsem v té době nebyla v Moskvě. Asi by se řešil případ „bláznivé“ reportérky, která vběhla na led a vrhla se na švýcarského brankáře.

  • Cody Ceci (Kanada)

    Cody CeciFoto Profimedia

    Když jsme u Kanady, kdo nemá slabost pro Sidney Crosbyho? Ale "Sid the Kid" do Ruska nepřijel. Nevadí, holky pozor, dorazil totiž Cody Ceci. Vysoký, urostlý, radost pohledět. A hlavně, když si zadáte do googlu "Codi Ceci wife", tak žádná fotka nevyjede, tudíž žádnou "wife" nemá. Velká výhoda.

  • Peter Cehlárik (Slovensko)

    Peter CehlárikFoto Twitter.com /@cupofchowdah

    Prostě čert vem, že se Slovákům nedařilo. Díky bohu, že na šampionátu vůbec byli. Když na led vyjel k Martinovi Réwayovi i Peter Cehlárik, ženské srdce zaplesalo. Prosím, kdo najdete fotku, kde je společně Réway s Cehlárikem, pošlete mi ji. Děkuji, pověsím si ji nad postel.

  • Pavel Francouz (Česká republika)

    Pavel FrancouzFoto Barbora Reichová (Sport)

    Tak tohle je velká srdcovka. Pavel se líbí všem mým kamarádkám, nebála bych se říct, že i kamarádům. Velká škoda, že je v bráně a musí mít masku. Větší parádu by udělal v útoku. Bez masky. No, klidně i bez dresu.

  • Michal Kempný (Česká republika)

    Michal KempnýFoto Michal Beránek (Sport)

    Tak Míša Kempný, to je radost pohledět. Kdyby se volila MISS světového šampionátu v Rusku, Michal by to jistě vyhrál. Nebo minimálně 1. vicemiss. Když hrál ještě v Čechách, ruku na srdce, kdo v té době kvůli němu nekoukal na zápasy Brna? Já jdu s pravdou ven, v té době jsem snad i Kometě fandila.

  • David Pastrňák (Česká republika)

    David PastrňákFoto Martin Sekanina (Blesk)

    Jednou mi kamarádka říkala, že randí s klukem, co má takové charisma, že jí to úplně dalo facku. Neuměla jsem si to představit, než jsem jela natáčet s Davidem. Taky mi to dalo dobrou facku! Asi si udělám velký banner s nápisem: „Davide, vezmi si mě za ženu!“ a půjdu čekat na letiště, až se vrátí z Moskvy.

  • Tomáš Plekanec (Česká republika)

    Tomáš PlekanecFoto ČTK/AP

    Ještě se nám s mojí mamkou nestalo, že by se nám líbil stejný chlap. Až na jednu výjimku. Telefon s ní: „Viděla jsi zápas s Dánskem?“ „Já: No jasně. Ty ses koukala na hokej, jo? A jak to skončilo, prosim tě?“ „Mamka: No to už nevim, ale ten Plekanec. Fíha! Škoda, že mu tvůj táta není podobnej.“ Takže asi tak.

  • Martin Réway (Slovensko)

    Martin RéwayFoto Twitter.com /@rewy77

    Pověst rebela? Kterou holku tohle neláká, to mi řekněte? I když se nad Tatrou blýskalo na letošním šampionátu hodně málo, při pohledu na Martina Réwaye byla slovenská krize rychle zažehnána. Ten žehlil výkony svého týmu vzhledem.

  • Yorick Treille (Francie)

    Yorick TreilleFoto Michal Beránek (Sport)

    Ano, ve Francii se taky hraje hokej. A ano, i francouzská reprezentace se představila na světovém šampionátu. Ještě, že tak. My holky se totiž pokochaly při pohledu na Yoricka Treilleho. Tmavé vlasy, tmavé oči, opálený vzhled. Ach! Ještě mám psát nějaké důvody? Jo, ještě teda napíšu to, že jdu asi brečet, že už nehraje v české extralize.

  • Alexander Wennberg (Švédsko)

    Alexander WennbergFoto Profimedia

    Tohle snad nepotřebuje ani komentář. Tenhle kluk by měl být v encyklopedii pod písmenem "F". F jako fešák. Škoda, že umím švédsky jen jedno slovo, a to ještě sprosté. No nic, asi jdu do obchodního domu IKEA pochytávat švédské návyky a učit se jíst masové kuličky.

  • Podívejte se na největší fešáky MS:

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud