24. května 2018 • 16:30

Pasta show! Téma o novém hokejovém králi Davidovi v pátečním magazínu

Autor: mag
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejový šampionát ani tentokrát nevyhnal lidi do ulic. Aby odšpuntovali šampaňské a oslavili medaili. Už pošesté v řadě. Přesto mistrovství v Dánsku, na němž Češi skončili sedmí, ukázalo, že s budoucností to nemusí být tak špatné. Kdo jednou reprezentaci povede? Obsáhlé téma (nejen) o Davidovi Pastrňákovi najdete v pátečním Sport Magazínu Plus, který přináší rovněž rozhovor s Martinem Nečasem.



Když spolu s Davidem Krejčím přiletěli do Kodaně, okamžitě uhranuli. Rozhodli zápas s Ruskem, tep fanoušků letěl nahoru. Zdálo se, že medailový půst by mohl právě na mistrovství v Dánsku skončit. Hlavně díky dvěma Davidům z Bruins...

Jenže ani tentokrát to nevyšlo, Češi ve čtvrtfinále prohráli s Amerikou. I tak ale mistrovství ukázalo, že přichází čas, kdy národní převezme jako klíčový lídr právě David Pastrňák, jenž v pátek oslaví 22. narozeniny. „Jednoznačně to musí na sebe vzít. Kdo jiný?“ souhlasí odcházející reprezentační trenér Josef Jandač.

V pátečním Sport Magazínu najdete velké téma o Davidu Pastrňákovi, budoucím lídrovi české hokejové reprezentace
V pátečním Sport Magazínu najdete velké téma o Davidu Pastrňákovi, budoucím lídrovi české hokejové reprezentace

Jaký je podle spoluhráčů? Co si o něm myslí Vladimír Růžička? A neovlivní ho tři porážky v posledních třech čtvrtfinálových zápasech? To všechno najdete v pátečním Sport Magazínu Plus.

Stejně jako rozhovor s Martinem Nečasem, 19letou hvězdou, která má nakročeno do Caroliny. S druhým titulem s Kometou a čerstvou účastí na mistrovství. „Rozdíl byl hlavně v rychlosti. Navíc na šampionát jezdí hráči světové úrovně, takže jsou šikovnější, všechno zvládají líp, mají lepší hokejové myšlení. Proto jsou taky nejlepší,“ popisuje centr, který rovněž popisuje to, jak se těší na angažmá v klubu Hurricanes.

Z Američanů jsme měli zbytečný respekt. Teď si odpočinu a vyléčím šrámy, hlásí Pastrňák
Video se připravuje ...

Z obsahu pátečního Sport Magazínu Plus

Servis k finále fotbalové Ligy mistrů

Liverpool vs. Real Madrid: představení klubů, hvězd, trenérů, herního stylu, infografika

Rozhovor: Vladimír Šmicer

DÁREK: plakáty týmů

+ ohlas hokejového MS

Příběh: David Pastrňák

Rozhovor: Martin Nečas

Sport Magazín Plus nabízí kompletní servis před finále Ligy mistrů i ohlédnutí za MS v hokeji 2018 Sport Magazín Plus nabízí kompletní servis před finále Ligy mistrů i ohlédnutí za MS v hokeji 2018Foto Archiv Sportu

Duda a Říha o Pastrňákově útoku: Od začátku dobře poskládaný
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud