9. května 2019 • 00:00

Hokejové MS klepe na dveře! Nenech si ujít svůj podíl z 2 000 000 Kč

Prezentace klienta
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejový svátek roku opět poblázní celou republiku. 10. května vypukne na Slovensku již 83. mistrovství světa v ledním hokeji a celý turnaj přináší spoustu otázek. Získají Češi po sedmi letech cenný kov? Obhájí Švédsko titul a vybojuje zlatý hattrick? Uvidíme opět překvapivého finalistu? Odpovědi na tyto i další otázky budeme znát 26.5., do té doby si ale můžeme vychutnávat napínavé okamžiky.



Každý zápas má své kouzlo. Své o tom vědí i sázkaři, kterých každoročně na velké sportovní akce přibývá. Někteří si jen chtějí zvýšit napětí ze hry, jiní se chtějí svést na vlně úspěchu národního týmu.

Sazkabet si připravil pro všechny, kteří si vsadí každý hrací den mistrovství světa alespoň 200 korun v minimálním kurzu 1.15, extra bank v hodnotě 2 000 000 Kč.

Tato oblíbená akce se jmenuje Maraton sázek.

Na stránkách Sazkabetu se objevuje již potřinácté a každý, kdo dokončil všech 12 předchozích kol, si odnesl již 8 154 Kč. Sazkabet navíc garantuje 500 Kč.

Navíc bonus až 5500 Kč pro nové hráče

Od 1. května do konce hokejového mistrovství si každý nově registrovaný hráč na Sazkabetu odnese 500 Kč na ruku a vstupní bonus až 5000 Kč. Jak na to se dozvíte zde.

 

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Skupina B
Články odjinud