27. května 2021 • 14:32

Klíčová bitva proti Švédsku? Experti tuší vyrovnaný boj, nuda ale nehrozí

Autor: jos
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
Draft NFL bude honbou na quarterbacky, můžou být hvězdy i propadáky
VŠECHNA VIDEA ZDE

Musejí zabrat, jiná možnost není. Pokud čeští hokejisté chtějí dál reálně pomýšlet na postup do play off na mistrovství světa v Lotyšku, musejí ve čtvrtek vyhrát nad Švédskem. Bookmakeři společnosti Chance čekají dramatický zápas, fanoušci jsou ale vzhledem k dosavadním představením týmu Filipa Pešána spíše skeptičtí. "Poté, co Švédové rozpoutali gólové tornádo proti Švýcarům, na ně sází sedmdesát procent sázkařů. Na jejich výhru je kurz 2,44:1," říká Markéta Světlíková, tisková mluvčí Chance, což pro české hokejisty nevěstí nic dobrého.



Necelá čtvrtina tipérů doufá, že se český výběr konečně zvedne, zavře obranu a předvede stejný hokej, jaký jsme viděli v jeho podání před MS. Kurz na výhru Česka je aktuálně 2,63. Sedm procent sázkařů odhaduje, že i v tomto utkání v základní době uhrajeme stejně jako ve dvou posledních vzájemných utkáních remízu v kurzu 4,30. 

„Optimismus, který před turnajem panoval, je ten tam. Český tým zatím předvádí mírně řečeno rozpačité výkony a dnešní zápas může výrazně naznačit, jestli vůbec postoupí ze skupiny. Většina sázkařů už věří více Švédům. Ti si spravili chuť na Švýcarech a tentokrát jsou mírnými favority zápasu. Neočekávám příliš velkou přestřelku, ale kdybych si měl vybrat, kdo vstřelí gól, tak bych si v kurzu 3,4 vybral Dominika Kubalíka,“ uvádí bookmaker Chance Karel Brettschneider.

Sázkaři neočekávají opatrnou hru, oběma týmům už jde prakticky o vše. I proto má na sobě hodně tiketů sázku, že padne 5 a více branek s kurzem 1,66 nebo že oba celky vstřelí aspoň po dvou brankách v kurzu 1,76. Že je to s týmem trenéra Pešána hodně nahnuté naznačuje i velké množství sázek na výhru Švédska s handicapem -1,5 v kurzu 3,40. Celkové náběry na Mistrovství světa v hokeji se u Chance blíží 70 milionům korun.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Play-off
Články odjinud


Články odjinud