12. května 2023 • 05:00

MS jako Hra o Jalonena. Mocenské tahy, jde o Prahu. Kdo je proti němu?

Vstoupit do diskuse
10
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO Z RIGY | Kdo se pohybuje v hokejovém zákulisí, nemůže to neslyšet. Hadamczik jde proti Jalonenovi! A nechce, aby trénoval za rok v Praze! Drby, nebo pravda? A kde se to vůbec bere? Deník Sport a web iSport.cz se snažil situaci zmapovat. I když sám prezident svazu podobné domněnky rázně odmítá, podle zdrojů Sportu jeho zákulisní tahy potvrzují, že opravdu finskému expertovi není příliš nakloněný. A byl by nejraději, kdyby na domácím MS vedl tým někdo jiný. V Rize se hraje i Hra o Kariho. 



Na šampionátu, který startuje pátečním zápasem proti Slovensku (15.20), jde o dost.

O potvrzení, že se s českým hokejem musí po loňském bronzu počítat. O to nalákat fanoušky před mistrovstvím světa, které se v příští sezoně odehraje v Česku. Což bude velkolepá událost. Hokejový národ světu opět ukáže vášeň. Vždyť doteď Praha drží historický rekord v návštěvnosti.

Ale jde také o Jalonenovu budoucnost. I přesto, že má kontrakt ještě na rok.

Ano, každý kouč je pod tlakem. Pokud přijde výbuch, musí počítat s tím, že si sbalí věci a klíče od kanceláře předá někomu jinému.

Nic nového pod sluncem. To je sportovní realita. A je to tak správně.

Ovšem teď je situace ještě o něco jiná. Právě kvůli tomu, co je napsáno na předešlých řádcích. Jde o domácí šampionát. Prezident svazu Alois Hadamczik v něm správně tuší obrovský potenciál. Jak ekonomický, tak

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
10

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Play off
Články odjinud


Články odjinud