Pavel Ryšavý
16. května 2023 • 17:40

Agent Volek o vyvázání Sedláka z KHL: Chvíli to zabralo. Zkusí ještě NHL?

Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Několik týdnů běžela velká akce. Lukáš Sedlák a další dva jeho parťáci Tomáš Hyka s Romanem Willem měli dál platné kontrakty v KHL. Nakonec je Čeljabinsk zrušil a oni podepsali smlouvy do roku 2028 v Pardubicích. Sedlák teď září na MS a jejich agent Aleš Volek rozebral jednání s Rusy: „Dohody se mají dodržovat a všechno nakonec dopadlo dobře.“ Mluvil taky o šanci, že Sedlák znovu zkusí NHL a proč na šampionát nemohl Tomáš Nosek.



Můžete přiblížit, jak se vyvíjela jednání s Čeljabinskem, že Lukáš Sedlák , Tomáš Hyka a Roman Will skončí a klub KHL jim zruší platnou smlouvu?
„Nebylo to úplně jednoduché a nějakou dobu všechno zabralo. Povedlo se nám lidi v Čeljabinsku přesvědčit, že úplně nemá smysl nutit hrát u nich někoho, kdo tam momentálně hrát nechce.“

Na druhou stranu, hokej je byznys, kde city nejsou zrovna zásadním faktorem. Proč myslíte, že Čeljabinsk na tuhle linku nakonec slyšel?

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Play off
Články odjinud


Články odjinud