Miroslav Horák
16. srpna 2023 • 17:10

Pastrňák je výborný kluk, ověřil si Rulík. Jak to vidí s Krejčím a MS?

Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
SESTŘIH: Toronto - Boston 1:3. Pastrňák gólem uklidnil Bruins, Maple Leafs na pokraji vyřazení
VŠECHNA VIDEA ZDE

První dojem? Bezvadný. Nejsledovanější hokejový kouč v zemi a zdejší největší hvězda se prvně potkali. A hned si rozuměli. „Měl jsem z Davida velmi dobrý dojem. Jestli jsme si sedli navzájem, musí říci on sám, ale z mé strany to platí stoprocentně,“ usmíval se Radim Rulík po prvním setkání s Davidem Pastrňákem, jednou ze superstar celé NHL.



Éra Kariho Jalonena pominula, přichází nový realizační štáb v čele s mužem, jenž se podepsal pod zimní stříbrnou pohádku na šampionátu dvacítek v Kanadě. Jak to má promyšlené s hráči NHL? Co bude ve hře reprezentace podobné jako u Kariho Jalonena? A jak to vidí s Davidem Krejčím, který se netají přáním odehrát poslední zápas kariéry na pražském ledě při květnovém MS? O tom Radim Rulík vyprávěl v rozhovoru pro iSport Premium v Berouně, kam velení reprezentace sezvalo příslušníky zámořské scény.

Do Berouna přijelo 22 hráčů NHL a AHL, s mnohými jste se viděl poprvé. Splnila akce účel?
„Z mého pohledu jednoznačně. Pro první kontakt s hráči NHL jsme záměrně zvolili neoficiální formu setkání. Samozřejmě, že s některými kluky se znám, s některými tolik ne. Třeba Kubu Lauka si pamatuju, jak mi jako malej kluk chodil do kabiny v Chomutově. A to samé Dominik Kubalík v Plzni, když jsem trénoval jeho staršího bráchu… (usmívá se) Než kluky obvolávat, oslovili jsme je s tím, že bychom se mohli někde nezávazně potkat. Kdyby odezva nebyla tak pozitivní, jaká byla, upustili bychom od toho. Ale vyšlo najevo,

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Skupina B
Články odjinud


Články odjinud