7. prosince 2023 • 12:00

Rulík poprvé obšírně o případu Zacha. A chce Hertla na MS v Česku?

Autor: TV iSport
Vstoupit do diskuse
1
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

V českém hokeji je to živé téma před každým světovým šampionátem. Pojede Pavel Zacha? Chce vůbec jet Pavel Zacha? Nebo se znovu omluví? V novém dílu podcastu Zimák diskutovanou látku otevřeně rozebírá kouč národního týmu Radim Rulík a po jeho boku i Radek Duda, velký zastánce útočníka, jenž je dvorním centrem Davida Pastrňáka a který zároveň rozděluje české hokejové publikum. Jedni by jej vzali do reprezentace všema deseti, jiným vadí seriál předchozích odmítnutí.



Velkou porci času v podcastu dostal i Tomáš Hertl, jehož San Jose Sharks se v NHL postupně sbírá z kaše, do níž Sharks spadli i kvůli dvěma desetigólovým přídělům zkraje ročníku.

Otázka byla položena jasně: patří Hertl automaticky do sestavy na MS, anebo po osobně nepříliš vydařeném loňském šampionátu, byť bronzovém, je k zamyšlení, zda jej vzít? Jak vyplynulo, v trenérově přemýšlení hrají jistou roli i rozměry kluziště v pražské aréně.

Živá diskuze se vedla i o českých brankářích NHL, protože je velká pravděpodobnost, že do Prahy budou moci přijet ne jeden, ne dva, ale možná rovnou tři brankáři z elitní světové ligy. Na koho Radim Rulík asi vsadí? Anebo je to kompetence Ondřeje Pavelce?

Dojde i na téma Ligy mistrů, která si stále hledá potřebnou prestiž. Proč ji těžko nachází?

Dozvíte se v podcastu Zimák na www.isport.cz, na youtube kanálu deníku Sport a v obvyklých podcastových aplikacích.

Vstoupit do diskuse
1

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud