18. března 2010 • 04:00

Nedvěd házel z auta lahve po lidech. A trest žádný

Autor: Blesk Pavel Skořepa
Vstoupit do diskuse
25
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

Prohání se v červeném ferrari, porušuje předpisy kde může, ale tresty nedostává! Liberecký hokejista Petr Nedvěd (38), který má za sebou téměř tisíc zápasů a na bankovním kontě uloženo několik milionů, si na silnicích dělá, co chce.



Blesk.cz

Neurvalé chování přerostlo v agresi! Slavný hokejista si zřejmě myslí, že mu patří svět a při řízení se mu každý bude klidit z cesty.

Jenže závažným způsobem porušuje pravidla silničního provozu.

Své o tom ví i vystrašená řidička, která po incidentu na dálnici byla v šoku. „Jela jsem 130 km/h a neměla kam uhnout, protože jsem předjížděla kamion. Nedvěd musel zpomalit, což se mu vůbec nelíbilo. Choval se šíleně a neustále mě problikával,“ popsala dramatickou situaci Taťána Welchová.

„Když jsem se konečně zařadila do pravého pruhu, dojel mě, přibrzdil, stáhl okénko, házel po mně PET lahve a špunty od nich.“ Nebezpečné momenty ihned oznámila na policii, která se případem zabývala více než rok. Nedvěd nejprve uvedl, že sportovní auto vůbec neřídil a že ho půjčil bratrovi Jaroslavovi (také hokejista).

Petr NedvědFoto Barbora Reichová - Sport


Když mu pak začalo téct do bot, protože nemluvil pravdu, zcela svoji výpověď otočil. „Řekl, že asi zrovna uklízel ve voze, když jsme náhodou projížděli kolem. Nakonec vyvázl jen s malou pokutou,“ kroutila hlavou Welchová.

Když libereckého útočníka Blesk včera oslovil, o případu vůbec nechtěl mluvit. „Nebudu to komentovat,“ koktal do telefonu.

Případ už je totiž dávno promlčený, i když správní orgán měl na jeho vyřízení celý rok. Důvod je jednoduchý. Stačí se dvanáct měsíců omlouvat, a pokud to referent akceptuje, nemá hříšník problémy.

„Odmítáme, že jsme něco udělali špatně. Řídili jsme se zákonem,“ řekl mluvčí pražského magistrátu Jiří Wolf.

Vrcholem jeho deliktů byla situace v červenci 2006, kdy podle serveru iDNES ohrožoval řidičku na dálnici D1. Při jízdě na ni házel PET lahve a sprostě jí nadával.



Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
25
Finále
Články odjinud


Články odjinud