Jakub Hlaváč
23. října 2012 • 11:38

Dva lístky na Kometu za 4 tisíce. I to byla cena za Jágra bez Jágra

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vypočítavci měli žně, překupníci se už umí na zápasy Jaromíra Jágra připravit. Skoupí více vstupenek a vědí, že neprohloupí. Když navíc přijede Brno, můžete cenu vyšroubovat do nebeských výšin. Jeden z podnikavců prodal na internetové burze dva lupeny ze 4100 korun. Asi mu nevadilo, že start hlavní hvězdy byl v tu chvíli hodně nejistý.



Trhli už na zápase pražského Lva s mocným Dynamem. Překupníkům trhali diváci ruce, aby mohli vidět slavného Alexandra Ovečkina. Lístky v hodnotě 100 korun se prodávaly ze desetinásobek. Dobře prodávaly.

Teď je tu další skvělý duel a ti, co zaváhali v předprodeji znovu vykupovali vstupenky, kde se dalo. K mání byli i na internetových burzách, z ceny 290 korun za kus se vyšplhaly na cenu 4100 korun za dva kusy.

Nákupčí se však dost možná bude cítit podveden. Hlavní hrdina večera možná usedne jen do lóže, start kladenského majitele Jaromíra Jágra byl den před utkáním kvůli zranění velmi nejistý. Podle aktuálních zpráv však nakonec nastoupí.

Nicméně na kasách bude tak jako tak svítit nápis – VYPRODÁNO.

A pozor. Fanoušci Komety ukazují velkou sounáležitost. Na stránkách svého fan klubu o žádných cenách nespekulují, lístky předávají za „nákupku“. Když někdo do Prahy nakonec nemohl vyrazit, prostě vyslal jiného člena „modrobílé šlechty“. Sympatické.

Lístky na zápas mezi Kladnem a Kometou Brno se prodávaly za nesmyslně vysoké ceny.Foto www.aukro.cz

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud